27 Mayıs 2013 Pazartesi

Trabzonspor’un yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu

Trabzonspor’un yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu


Trabzonspor kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa 1571 oy alan İbrahim Hacıosmanoğlu seçildi.


19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılan genel kuruldaki oy sayım işlemleri yaklaşık 8 saat sürdü. 14 sandıkta oy kullanılan seçimlerde 12. sandığa kadar Muharrem Usta önde gitti. Oy sayısını 13. sandıkta iyice artıran İbrahim Hacıosmanoğlu, bu sandığın sonucuna göre öne geçti. Son sandıktaki oyların da çoğunluğunu alan Hacıosmanoğlu, 1571 oyla bordo-mavili kulübün yeni başkanı seçildi. Diğer adaylardan Muharrem Usta 1496, Metin Atasoy 723, Hakan Kulaçoğlu 284 ve Emre Aksoy ise 162 oy aldı.

Divan Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nun sonuçları açıklamasının ardından Hacıosmanoğlu'nu destekleyen delege ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Daha sonra kürsüye gelerek bir konuşma yapana Hacıosmanoğlu, kendisine destek veren vermeyen herkese teşekkür etti. Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un geleceği ve Türk futbolunun temizlenmesi için çalışacaklarını ifade etti.

Türk futbolunu temizlemek için güçlü olmaları gerektiğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Emek hırsızlarına karşı dik durmak lazım. Biz konuşmayacağız ama bizim yönetim kurulumuzda çok değerli arkadaşlarımız var. Bize hep 'kavgacı' yakıştırmaları yapılıyordu. Biz o koltukta nasıl oturulması gerektiğini biliyoruz. Bizim kavgamız haksızlıkları karşı mücadeleydi. Mücadele kavga ise buna devam edeceğiz. Biz Trabzonspor başkanı olarak padişah gibi oturmayacağız. Bu camianın hizmetkarı olarak çalışacağız. Özveri ile bu camianın bütün paydaşlarını bir araya getireceğiz." dedi.

HACIOSMANOĞLU'NUN LİSTESİ

Trabzonspor kulübünün 15. başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluşuyor: Ali Kemal Başaran, Yaşar Aşçıoğlu, Sebahattin Çakıroğlu, Murat Türköz, Ali Uzunay, Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu, Köksal Güney, Abdi Salih Üstünsalih, Mehmet Uğur Bozoğlu, Muhammet Kara, Engin Hacısalihoğlu, Onur İncehasan, Mehmet İrfan Coşkun ve Osman İlyas.

Hacıosmanoğlu'nun yedek yönetim kurulu üyeleri ise şu kişiler: Yakup Aslan, Erol İbrahimoğlu, Ahmet Emre Turan, Köksal Sadıklar, Ömer Demir, Çetin Kansız ve Mehmet Terzi.

http://www.zamanfransa.com/haber/spor/trabzonsporun-yeni-baskani-ibrahim-haciosmanoglu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder