18 Ağustos 2014 Pazartesi

Mevlüt Erdinç, Fransa'da mutlu

Mevlüt Erdinç, Fransa'da mutlu


Galatasaray'ın forvet arayışları kapsamında temasa geçtiği Mevlüt Erdinç, sarı kırmızılılar kulübe transferiyle ile ilgili konuştu.




Galatasaray'ın uzun süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü Mevlüt Erdinç, Fransa'da bir röportaj verdi ve sarı kırmızılıların ilgisi ile ilgili de dikkat çeken bir açıklama yaptı. Sporx.com'un haberine göre, milli oyuncu Saint-Etienne'de oynamaktan gurur duyduğunu belirtirken, "Galatasaray iddiaları hakkında gerçekten konuşmak istemiyorum. Futbolda bu işleri biliyorsunuz. Bugün ben Saint-Etienne'deyim ve bundan gurur duyuyorum. Bu formayı giydiğim için mutluyum, bu takımda oynadığım için mutluyum. Benim kafam, aklım burada." dedi.


Takımın yeni transferi Ricky van Volfswinkel ile ilgili de konuşan Mevlüt, "Onu yakında tanıyacağım. Brandao'nun ayrılığı sonrasında, bir transferin yapılması normaldi." ifadelerini kullandı.


Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, son olarak yıldız oyuncu için 4 milyon euro+Dany teklifini yaparak, beklemeye geçmişti.


Mevlüt sezona gollü başladı

Fransa Ligue 1'in açılış haftasında Guingamp Saint Etienne'i evinde konuk etti. Saint Etienne forması giyen Milli oyuncumuz Mevlüt Erdinç attığı iki golle takımını galibiyete taşıyan isim oldu.


Dengeli ve hareketsiz gecen ilk yarının sonlarına doğru Mevlüt Erdinç, hakem Mikael Lesage'ın verdiği penaltıyı gole çevirerek, bu sezon ki ilk golünü attı. Pozisyon kıtlığı yaşanan maçın 90. dakikasında, sahneye bir kez daha Mevlüt Erdinç çıktı. Kendisinin ve takımının ikinci golünü atan Milli oyuncumuz, Yeşillere 2014/2015 sezonun ilk 3 puanını getiren isim oldu.



http://ift.tt/1rNhvzE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder