27 Eylül 2013 Cuma

Trabzonspor'da Volkan ve Batuhan takımdan ayrı çalışacak

Trabzonspor'da Volkan ve Batuhan takımdan ayrı çalışacak


Trabzonspor'da, Batuhan Karadeniz ile Volkan Şen kadro dışı bırakıldı. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'ın önerisini yönetim de onayladığı, 2 futbolcunun bundan sonra takımdan ayrı çalışacağı öğrenildi.




Volkan Şen, Süper Lig'in 2. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan Çaykur Rizespor maçında taraftarla yaşadığı gerilimin ardından ağlayarak sahayı terk etmişti. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, maç sonu yaptığı açıklamada futbolcusuna sahip çıkmış, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise bu tür bir davranış sergileyen futbolcunun Trabzonspor'da yerinin olamayacağını söylemişti.



Yapılan görüşmelerin ardından Volkan, düzenlediği basın toplantısı ile başta Başkan Hacıosmanoğlu, hocaları, takım arkadaşları ile camiadan özür dilemiş ve konu kapatılmıştı. Bordo-mavililerin, 3. haftada deplasmanda 3-0 mağlup olduğu Akhisar Belediyespor maçında Volkan'ın teknik ekip tarafından ilk 11'de sahaya sürülmesi ise Başkan Hacıosmanoğlu'nca eleştirilmişti. Tecrübeli futbolcu, bir sonraki hafta oynan Kardemir Karabükspor maçında yedekler arasında yer almıştı. Volkan, geçtiğimiz hafta UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda oynan Apollon Limassol maçı öncesi ağrıları olduğunu ileri sürünce kadroya alınmamıştı.



Futbolcu Butahun Karadeniz ise sezon başında bedelsiz olarak bordo-mavili renklere katılmıştı. Performansa dayalı şartlar içeren bir sözleşme imzalanan genç futbolcunun yeniden kendini toparlaması için başta Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman ve teknik heyet büyük bir titizlik göstermişti. Ancak aradan geçen uzun süreye rağmen Batuhan, kendisinden beklenen performansı bir türlü yakalayamadı.



Bu gelişmeler üzerine teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın her iki futbolcunun kadro dışı bırakılmasına karar verdiği belirtildi. Başarılı hocanın teklifini yönetim de destekleyince Volkan ve Batuhan'ın takımdan ayrı çalışmalarının kararlaştırıldığı öğrenildi.



Trabzonspor yönetiminin, her iki futbolcunun kadro dışı kalmasıyla ilgili kulüp sitesinden bir açıklama yapması bekleniyor.



http://www.zamanfransa.com/haber/spor/trabzonspor-da-volkan-ve-batuhan-ayri-calisacak.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder