16 Haziran 2014 Pazartesi

Shakhtar’dan Luce’ye izin çıkmadı

Shakhtar’dan Luce’ye izin çıkmadı


Roberto Mancini ile yollarını ayırdıktan sonra Mircea Lucescu’ya yönelen Galatasaray’a Ukrayna’dan kötü haber geldi. Sarı-Kırmızılı kulübün yaptığı teklifi değerlendirip Shakhtar Donetsk Başkanı Rinat Ahmedov ile görüşen Lucescu, İstanbul’a gelmek için izin alamadığını söyledi. Aslan, rotayı Hollanda ya da Alman ekolüne çevirdi.




Galatasaray’da İtalyan hoca Roberto Mancini’nin ayrılmasıyla en büyük teknik direktör adayı olarak gösterilen Mircea Lucescu için dün flaş bir gelişme yaşandı. Shakhtar Donetsk Başkanı Rinat Ahmedov ile bir görüşme gerçekleştiren Lucescu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ı arayarak Sarı-Kırmızılı kulübe gelemeyeceğini ifade etti. Shakhtar’ın kendisini bırakmadığını Aysal’a ileten Rumen hoca, “Galatasaray’a dönmeyi istiyordum ancak başkan izin vermedi. G.Saray’da yarım kalan bir maceram var ve bunu tamamlamayı arzu ediyordum. Önümüzdeki yıl sözleşmem sona erecek, isterseniz o zaman da görüşebiliriz.” dediği öğrenildi. Shakhtar Donetsk Başkanı Ahmedov’un ise Lucescu’ya “Ukrayna’daki savaş nedeniyle kimseyi buraya gelmeye ikna edemiyorum. Bizi bırakırsan hocasız kalırız.” diyerek G.Saray’a gitmesine izin vermediği bildirildi. NTV Spor’a konuşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da Lucescu konusunda yaşanan gelişmeleri doğrulayarak, “Lucescu’yu kulübü bırakmıyor. Hollanda ya da Alman ekolüne döneceğiz.” şeklinde konuştu.


Aysal’ın bu açıklamaları üzerine gözler yeni hoca adaylarına çevrildi. Sarı-Kırmızılıların ilk olarak bir döneme damgasını vuran Hollandalı efsane futbolcu Ronald Koeman’a teklif götürebileceği ileri sürüldü. Geçen sezon Feyenoord’da görev yapan Koeman’ın yanı sıra ünlü Alman çalıştırıcı Jupp Heynckes de Galatasaray’ın alternatifleri arasında yer alıyor.



http://ift.tt/1lroYiK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder