21 Mayıs 2014 Çarşamba

Fenerbahçe, Ersun Yanal ile devam ediyor

Fenerbahçe, Ersun Yanal ile devam ediyor


Fenerbahçe’de sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Ersun Yanal’ın geleceğiyle ilgili belirsizlik ortadan kalktı.




Sarı-Lacivertli yönetim, takımı şampiyon yapan teknik adamla yeniden anlaştığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, tecrübeli çalıştırıcıyla prensip anlaşmasına varıldığı ve yeni sözleşmenin bugün imzalanacağı belirtildi. KAP’a gönderilen bildiride şu ifadeler yer aldı: “Teknik Direktörümüz Sayın Ersun Yanal ile yeni sözleşme imzalanması konusunda prensip anlaşmasına varılmış olup imza töreni 21 Mayıs 2014 Çarşamba günü saat 14.00’te, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde, medyaya açık olarak gerçekleştirilecektir.”


Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe’yi sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyon yapmasına rağmen mukavelesi uzatılmayan Ersun Yanal hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılmıştı. Takımdaki bazı futbolcuların başarılı hocayı istemediği yönünde iddialara maruz kalan başarılı hoca, ligin son haftasındaki Kayserispor maçı sonrası takımda kalacağının sinyallerini vermişti. Deneyimli teknik adam, “Bundan sonraki süreçte Fenerbahçe’nin geleceği konusunda bir dönem başladı. 29 Ağustos sezon başlangıcı. Epey bir zaman var. Bu süreç içinde plan ve projeler gündeme gelecek.” sözlerini kullanmıştı.


Mehmet Topal’a 2 operasyon


Fenerbahçe’nin orta sahadaki sigortası Mehmet Topal, sezon biter bitmez bıçak altına yattı. Sarı-Lacivertli takımda sergilediği başarılı futbol ile taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan ve otoriteler tarafından yılın en iyi oyuncuları arasında gösterilen tecrübeli isim, ligin son 4 haftasında ağrıları nedeniyle iğne ile oynuyordu. Sakatlığına rağmen fedakarlık yapan Mehmet Topal, sezon biter bitmez sıkıntılarından kurtulmak istedi ve dün geçirdiği operasyonla ayağındaki nasırı aldırdı.


Caner, İnter’in teklifini reddetmiş


Fenerbahçe ile sözleşmesi bu ay sonunda bitecek olan Caner Erkin’in İnter’in teklifini kabul etmediği iddia edildi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre başarılı sol bek, kendisini transfer etmeyi planlayan İnter’in teklifini reddetti. Caner’in ifadelerine yer veren İtalyan basını, milli oyuncunun futbol hayatını F.Bahçe’de sürdürmek istemesi üzerine transferin gerçekleşmediğini yazdı. Daha önce “Sarı-Lacivertli kulüp ile görüşmeden kimseye imza atmam.” diyen Caner, İtalya defterini böylelikle kapatmış oldu.



http://ift.tt/1m3ar0v

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder