22 Temmuz 2013 Pazartesi

Hikmet Karaman: Avrupa ligi için transfere ihtiyaç var

Hikmet Karaman: Avrupa ligi için transfere ihtiyaç var


Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, UEFA Avrupa Ligi için takıma transfer yapılması gerektiğini söyledi. Karaman, "Transfere mutlaka ihtiyacımız var. Bunu yönetimimiz de biliyor. Orada da doğru adımlar atıp, ona göre hareket etmemiz lazım." dedi.




Karaman, "UEFA Avrupa Ligi'ni düşünürsek ona göre hareket etmemiz lazım. Uzun bir kulvara gireceğiz. 16,5 yaşındaki Enes oynamaya başladı. Bende o cesaret, o risk var. Kellemi koyarım, kellemi götürürler ama koşacak yüreğiyle oynayacak oyuncular lazım. Bir şeyler olmazsa üstüne gitmeyeceksin. Başkalarının da önünü açman lazım."dedi.



Avusturya'da kampının son hazırlık maçında Roma ile 1-1 berabere kaldıkları maçı değerlendiren Hikmet Karaman, kulüp televizyonunda yer alan açıklamasında, "Bence oyuna bakmak lazım. Özellikle Frankfurt maçı sonrası oluşan bazı düşünceler vardı. Biz Frankfurt maçından sonra neysek, Roma maçından sonra da oyuz. Ne yaptığımızı, nerede olduğumuzu biliyoruz. Doğrularımızın, eksikliklerimizin ne olduğunu biliyoruz. Sonuca göre oynamıyoruz. Sonuca göre oynasak, bu takımla maç almayız." dedi.



http://www.zamanfransa.com/haber/spor/hikmet-karaman-avrupa-lifi-icin-transfere-ihtiyac-var.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder