22 Temmuz 2013 Pazartesi

PSG Transfere Doymuyor

PSG Transfere Doymuyor


Fransa 1. Lig ekiplerinden Paris Saint Germain, Edinson Cavani transferinden sonra Marquinhos'da da mutlu sona ulaştı. Bu arada PSG’nin sahibi Nasser Al-Khelaifi’nin Messi'nin 215 milyon sterlinlik serbest kalma bedelini ödeyebileceği iddia edildi.




Paris Saint Germain, Roma’nın 19 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu Marquinhos’un 35 milyon Euro'luk bonservis bedelini ödeyerek renklerine bağladı. Kulüpten yapılan açıklamada, 1994 doğumlu oyuncu ile beş yıllık anlaşmanın imzalandığı duyuruldu. Brezilyalı, PSG’de 5 numaralı formayı giyecek.



Anlaşma sonrası açıklama yapan Marquinhos, “PSG’de birçok Brezilyalı oynadı ve kulübün tarihinde önemli şeyler başardılar. Ben de bu geleneği sürdürmek istiyorum” ifadelerini kullandı.



Paris ekibi, daha önce de Edinson Cavani'yi Napoli'den 64 milyon Euro'ya transfer etmiş, son olarak da genç Fransız Lucas Digne’yi 12 milyon Euro'ya renklerine bağlamıştı.



Al-Khelaifi’den Messi açılımı

Bu arada, Barcelona’nın Thiago Silva’nın peşini bırakmamasına kızan PSG’nin sahibi Nasser Al-Khelaifi’nin Lionel Messi’nin 215 milyon sterlinlik serbest kalma bedelini ödeyebileceği iddia edildi.



Brezilyalı savunmacıyı satmayacaklarını her fırsatta dile getiren PSG’ye rağmen, Barcelona Başkanı Sandro Rosell'in Thiago ile ilgilendiklerini söylemesi Al-Khelaifi'yi kızdırdı.



Katarlı işadamı, Aralık ayında Barcelona ile olan sözleşmesini 2018’e kadar uzatan ancak 250 milyon Euro'luk da serbest kalma maddesi eklenen Messi için bu parayı verebileceğini söyledi.



http://www.zamanfransa.com/haber/spor/psg-transfere-doymuyor.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder