30 Temmuz 2013 Salı

Trabzonspor transfere doymuyor

Trabzonspor transfere doymuyor


Trabzonspor, Malouda ve Bosingwa’nın ardından şimdi de Chelsea patentli oyuncuyu renklerine bağlamak istiyor. Bordo-Mavililer, Lille’de forma giyen Fildişili golcü Solomon Kalou’yu ikna etmek için Malouda’yu aracı yaptı.




Florent Malouda ve Jose Bosingwa'nın ardından üçüncü flaş transferini forvet mevkiine yapmak isteyen Trabzonspor'da ilk hedef Solomon Kalou. Bordo-Mavili yönetimin, Lille'de forma giyen Fildişili golcüyü ikna etmek için Malouda'yı da devreye soktuğu öğrenildi. Fransız sol kanat oyuncusunun, Kalou'yu arayarak, "Trabzonspor seni transfer etmek istiyor. Buraya gelirsen pişman olmazsın." diyerek Chelsea'den tanıdığı eski takım arkadaşına teklif götürdüğü bildirildi. 27 yaşındaki yıldız futbolcunun da Malouda ile Trabzonspor'un ilgisi için teşekkür ettiği ve düşünmek için süre istediği kaydedildi. Bordo Mavili yöneticiler Kalou'dan onayı aldıktan sonra kulübü Lille ile bonservisi konusunda pazarlıklara başlayacak.



Karadeniz ekibinin ayrıca ABD'de futbol yaşantısını sürdüren 29 yaşındaki Nijeryalı forvet Obafemi Martins'le de ilgilendiği iddia edildi. Kalou transferinden beklenen sonucun alınamaması durumunda ibrenin tamamen Martins'e dönecek. Bu arada Trabzonspor, Jose Bosingwa ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını borsaya bildirdi. Bordo - mavili ekip, oyuncuya 3 yıl için toplam 5 milyon 857 bin Euro ücret ödenecek.



http://www.zamanfransa.com/haber/spor/trabzonspor-transfere-doymuyor.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder