30 Temmuz 2013 Salı

Monaco, son kozunu savunmaya saklıyor

Monaco, son kozunu savunmaya saklıyor


Bu yıl yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Fransa 1. Ligi'nin yeni ekibi Monaco, son transferi savunmaya yapacak. Monaco'nun hedefindeki yeni oyuncunun ise Real Madrid'in Portekizli yıldızı Pepe olduğu iddia edildi.




Fransa 1. Lig ekibi Monaco, sezon başında savunma oyuncularından beklediği verimi alamazsa, bu sorununu gidermek için başvuracağı ismi belirledi. Transfer döneminin biteceği Ağustos ayının sonuna kadar bu konuda acele etmeme kararı alan Monaco'nun, işler yolunda gitmezse çareyi Real Madrid'in savunma oyuncu Pepe'de arayacağı belirtildi.



Yaz transfer döneminde savunmanın ortasında oynayabilecek vasıfta olan Ricardo Carvalho, Isimat-Mirin ve Eric Abidal ile kadrosuna takviyeler yapan Monaco'nun şu aşamada bu isimleri yeterli bulduğu kaydedildi. Bununla birlikte hücum gücu ile ön plana çıkması beklenen Monaco'nun savunması ise futbol otoriteleri tarafından Fransa 1. Lig ekibinin yumuşak karnı olarak nitelendirildi.



Fransa basınında çıkan haberlere göre, transfer dönemi bitmeden savunmadaki olası sıkıntılara esaslı bir çözüm getirmek için Monaco'nun sahibi Rus işadamı Dmitry Rybolovlev'in hayalini kurduğu oyuncunun, Real Madrid'in Portekiz Milli Takımı'nda da görev alan Pepe olduğu yazıldı.



Pepe'nin oyuncu temsilciliğini Jorge Mendes'in yapmakta olması da bu transferi mümkün kılan etmenler arasında göze çarptı. Dmitry Rybolovlev ile iyi ilişkiler kuran ve yaz transfer döneminde Monaco'nun renklerine bağladığı Ricardo Carvalho, Joao Moutinho, James Rodriguez ve Radamel Falcao'nun da temsilciliğini üstlenen Mendes'in bu transferde de başrolü üstlenmek için hazırda beklemesi de dedikoduları doruğa çıkardı.



http://www.zamanfransa.com/haber/spor/monaco-son-kozunu-savunmaya-sakliyor.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder