10 Temmuz 2014 Perşembe

"Hayırsız"ovic



Galatasray'da ikinci Franck Ribery krizi yaşanıyor. Geçtiğimiz Ocak ayında 3,5 milyon euro bonservis bedeline sarı kırmızılı kulübe transfer edilen Boşnak orta saha oyuncusu İzet Hajroviç, sarı kırmızılı külüpten alacaklarını öne sürerek bedelsiz olarak Almanya'nın Werder Bremen takımına transfer oldu.




Galatasaray'da büyük şok yaşanıyor. 2014 yılının Ocak ayında büyük umutlarla transfer edilen İzet Hajrovic alacaklarının ödenmemesini bahane ederek sarı kırmızılı takımdan ayrılarak Alman ekibi Werder Bremen'e transfer oldu. Hajrovic'i 4 yıllığına kadrolarına katan Werder Bremen'de sportif direktor Thomas Eichin'in yaptığı açıklamada, “Sağlık kontrollerinden sonra Hajrovic'i basına tanıtacağız, Werder Bremen'e büyük katkı sağlayacağından eminim” dedi.


Galatasaray'da ikinci Ribery vakası

Galatasaray yönetimi Hajrovic'in durumuyla yeterince ilgilenmeyerek, sarı kırmızılı kulüpte bir ikinci Ribery vakasının yaşanmasına engel olamadı. Mayıs ayında patlak veren Hajrovic krizini Galatasaray yönetimi başlarda oyuncunun alacaklarını temin edeceklerini belirtmiş olmasına rağmen, bunu yerine getirmeyerek krizin daha da derinleşmesini sağladı. Alacaklarını temin edemeyen İzet Hajrovic de Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet ederek kulüpten ayrılma kararı aldı. Bu olay akıllara, 2005 'te yaşanan ve o dönem büyük ses getiren Franck Ribery krizini getirdi. Yarım sezon Glatasaray formasını giyen Ribery, alacaklarını temin edemediği için Galatasaray'dan ayrılarak Marisilya'ya bedelsiz olarak transfer olmuştu.


Hajrovic'in Galatasaray karnesi

Ocak ayında İsviçre'nın Grasshoppers takımından 3 buçuk milyon euro karşılığında transfer edilen İzet Hajrovic Galatasarayla Spor Toto Süper Ligi'nde sekiz, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası'nda ikişer maça çıktı. Sarı kırmızılı forma altında toplamda 12 maça çıkan Boşnak futbolcu 527 dakika sahada kaldığı sürede sadece bir gol ve iki asist yaptı. Hajrovic tek gölünü Türkiye Kupası'nda Tokatspor'a karşı atarken, sarı kırmızılı forma altında hiç kırmızı kart görmedi.



http://ift.tt/1oJN4KA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder