4 Temmuz 2014 Cuma

Halilhodzic’in ekibinde iki Türk hoca

Halilhodzic’in ekibinde iki Türk hoca


Trabzonspor’un birkaç gün içerisinde resmen ismini açıklayacağı Teknik Direktör Vahid Halilhodzic’in birlikte çalışacağı yardımcıları şekillenmeye başladı.




Boşnak hocanın, Cezayir Milli Takımı’nda beraber görev yaptığı bir yardımcısı ile kaleci antrenörünü, iki kondisyonerini ve Fransa’dan bir hocayı beraberinde getireceği, Türkiye’den ise yerli çalıştırıcı olarak Fatih Kavlak’ı ekibine katacağı kesinleşti. Halilhodzic’in, Trabzonspor’un eski futbolcularından Orhan Kaynak’ı da kadrosuna katma ihtimalinin bulunduğu açıklandı. 13 Temmuz’da Trabzon’a gelecek olan deneyimli hoca, 14 Temmuz’da ekibiyle toplantı yapacak. 15 Temmuz’da ise takımla birlikte sağlık taramasından geçecek. Bordo-Mavililerin yurtdışı hazırlık çalışmaları 19 Temmuz’da başlayacak. 15 gün sürmesi beklenen kampın ardından Türkiye’ye dönecek kafile, kısa bir tatilin ardından yurtiçindeki hazırlık dönemine girecek.


Bu arada takımdan gönderilmesi için yoğun çaba harcanan Florent Malouda’ya ABD’den sürpriz talipliler çıktı. Karadeniz ekibinin transfer komitesi, resmi teklif sonrası görüşmelere başlayacak. Trabzonspor’un geçen sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ancak ciddi sorunlar ile karşılaştığı Fransız futbolcuyu, David Villa’yı alan New York City ile Henry’nin oynadığı New York Redbulls takımlarının istediği öğrenildi. Bu iki kulüp oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesini bekliyor. Trabzonspor Genel Menajeri Serhat Altıncı’nın resmi teklifin gelmesinin ardından iki kulüple de önümüzdeki günlerde görüşme yaparak, bu transfere yön vermesi bekleniyor. Ayrıca Trabzonspor, uzun süredir elinden çıkartmayı düşündüğü Avusturyalı golcü Marc Janko’nun sözleşmesini 600 bin Euro karşılığında feshetti.



http://ift.tt/1j42KJF

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder