2 Temmuz 2014 Çarşamba

Sosyal medyada Erdoğan yorumları

Sosyal medyada Erdoğan yorumları


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin 12′inci cumhurbaşkanı seçimlerinde AKP'nin adayı oldu. Erdoğan'ın adaylığıyla ilgili sosyal medyada kim ne dedi?




Levent Gültekin (Yazar): Cumhurbaşkanı adayı mı açıklanıyor yoksa AK Parti’ye genel başkan adayı mı? Daha çok AK Parti kongresine benziyor.


Yavuz Oğhan (Televizyoncu): Gül’ü AK Parti seçmemiş gibi konuşuyor. Başbakan; 12 yıllık iktidar, hâlâ mağduriyet.


Lütfü Türkkan (MHP Kocaeli Milletvekili): Kendinize güvenin, inandığınız değerlerin arkasında durun, en önemlisi gidin oy kullanın. Matematik bu adamın cumhurbaşkanı olmasına engel.


Nuh Albayrak (Star yazarı): O manşeti yine zikretti... Allah cümlemizi, sırtımıza bir utanç kamburu gibi yapışan manşetler atmaktan korusun:)


İsmail Saymaz (Gazeteci): Erdoğan öyle bir konuşma yapıyor ki şu an sanki Diyanet İşleri Başkanlığı’na aday oluyor.


Haluk Levent (Sanatçı): İzleyemiyorum... Bülent abi ağlıyor mu?


Can Dündar (Gazeteci): Erdoğan’ın adaylığını açıkladığı saatte Sarkozy’nin yargıya müdahaleden gözaltına alınması, uluslararası faiz lobisinin bir oyunu bence.


Cem Küçük (Yeni Şafak yazarı): Muhtar olamaz dediğiniz Erdoğan, Başkomutan olmaya hazırlanıyor. Siyaset okuyamayanlara duyurulur!


Armağan Çağlayan (Sunucu): İlk cümle “Bizi sevmeyenleri de sevdik”. İkinci cümle “Siz kimsiniz?”. Hadi dağılın!


Hayko Bağdat (Taraf yazarı): Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklarken “makamda gözümüz olmadı” demek biraz garip oluyor.


Hakan Şükür (İstanbul Bağımsız Milletvekili): “Dini değerleri sömüren, sonra da camilerde hırsızlık ve rüşvetten bahsedilmesine müsaade etmeyen dindar cumhurbaşkanı adayı olmak. Konumu gereği herkesi sevgiyle kucaklaması gerekirken, Ramazan, oruç demeden hâlâ nefret vaizliği yapan bir cumhurbaşkanı adayı olmak. Hayır işleri için hırsızlığı, rüşveti, komisyonu meşru gören dindar bir cumhurbaşkanı adayı olmak.”


Nazlı Ilıcak (Bugün yazarı): Erdoğan aday oldu. Seçilse de bir şey değişmez. Aktif siyasetteki rolü asgariye iniyor. Hem AKP ve Türkiye’de yeni bir dönem başlıyor.



http://ift.tt/VbCeDh

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder