26 Mart 2014 Çarşamba

Ammar: Cin Tarikatı filmi galası 31 mart’ta Paris’te

Ammar: Cin Tarikatı filmi galası 31 mart’ta Paris’te


Türkiye’de vizyona yeni giren “Ammar: Cin Tarikatı” filminin galası 31 mart’ta Paris’te gerçekleşecek. Filmin yönetmeni Özgür Bakar’ın da katılacağı gala ile korku filminin sinema severler ile buluşacak.




Türkiye'deki sinemalara iddialı bir giriş yapan “Ammar: Cin Tarikatı”, 31 mart tarihinde yapılacak Paris galasıyla da Fransız sinema severler ile buluşacak. Fransız ve Türk davetlilerin katılacağı galaya filmin yönetmeni Özgür Bakar da hazır bulunacak. Filmin Fransa galası 31 mart'ta, Paris'te Cinéma Publicis’de yapılacak.


Senaryosu Alper Kıvılcım ve Özgür Bakar ait olan filmin oyuncuları arasında Halil Sezai Paracıkoğlu, Selim Erdoğan, Burak Sarımola, Turan Özdemir ve Berke Hürcan yer alıyor.


Filmin Konusu:

Feride, sevgilisi, ev arkadaşı ve arasını yapmayı düşündüğü Barkın ile hafta sonu bir dağ evine gitmeye karar verirler. Fakat istenmeyen sürpriz misafir Canan’ın gelmesiyle yolculuk gergin başlar. Bu klasik başlangıç daha önce şahit olmadığımız türden bir bulmacaya Feride’nin gözünden bizi davet eder. Birbiri ardına gelişen korkunç olaylar başta Feride olmak üzere herkesi içinden çıkması imkânsız olan, adeta bir labirentin içine hapseder.



http://ift.tt/OZIUB1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder