10 Mart 2014 Pazartesi

Hakemler bizi hırslandırıyor

Hakemler bizi hırslandırıyor


Lider Fenerbahçe’nin milli yıldızı Alper Potuk, şampiyonluk yarışındaki rakiplerine gözdağı verdi. Kendilerine karşı yapılan hakem hataları ile iyice kenetlendiklerini belirten genç futbolcu, “Bu birliktelik bizi mutlu sona ulaştıracaktır. Kimse şampiyonluk için heveslenmesin.” şeklinde konuştu.




Fenerbahçe’nin yıldız futbolcularından Alper Potuk, Sarı-Lacivertli camiaya uzun yıllar hizmet etmek istediğini ve sezonu şampiyon olarak tamamlayacaklarını söyledi. Fenerbahçe gazetesinin 123. sayısına röportaj veren genç oyuncu, Sarı-Lacivertli kulübün efsaneleri arasına ismini yazdırmak istediğini vurguladı.


Sezonun ilk yarısında takım olarak iyi futbol oynadıklarını hatırlatan yetenekli oyuncu, “Bunun neticesinde rakiplerimizle olan puan farkını açarak ilk yarıyı lider bitirdik. İkinci yarıya da iyi başladık. İlk hafta puan farkını 10’a çıkarttık. Sonrasında iyi oynayarak kaybettiğimiz Eskişehirspor maçı ve arkasından tüm kamuoyunun bildiği üzere hakem faciasıyla kaybettiğimiz Sivasspor maçı var. Elazığspor maçına da çok iyi başladık. Maçın başlarında inanılmaz goller kaçırdık ve puan kaybettik.” diye konuştu. Kendilerine karşı yapılan hakem hatalarının hırslarını artırdığını anlatan Alper, sözlerini şöyle sürdürdü: “Futbolcular olarak ne zaman bir araya gelsek konuştuğumuz en önemli şey şampiyonluk oluyor. Maçları nasıl kazanacağımız hakkında konuşuyoruz. Bu durum bizlerin zirve yolunda nasıl kenetlendiğimizin göstergesidir. Bu kenetlenmeyle, sezon sonunda şampiyon olan taraf Fenerbahçe olacaktır, bunu herkes böyle bilsin.”


Alper, taraftarlarla ilgili soru üzerine de şu yorumu yaptı: “Eskişehirspor’da forma giyerken de benim en çok zorlandığım atmosferlerden biriydi. Rakip takım futbolcusuna inanılmaz derecede baskı uyguluyorlardı. Buraya geldikten sonra Fenerbahçe taraftarının büyüklüğünü daha iyi anladım, çünkü onlar seyirci değil gerçek anlamda taraftar. Bizlerin en büyük gücü onlar. Bizlere güvenmeye ve desteklemeye devam etsinler. Sezon sonunda şampiyonluk yürüyüşünü onlarla birlikte yapacağız.”


UEFA’dan F.Bahçe’ye müjde

UEFA Tahkim Kurulu Başkanı Pedro Tomas Marquez, şike davası ile ilgili Sarı-Lacivertli camianın yüreğine su serpti. Kadir Has Üniversitesi’nde bir konferansa katılan UEFA Tahkim Kurulu Başkanı, “Türk yargısı, şike dosyasıyla ilgili yeniden yargılama yapılmasına karar verirse siz de Fenerbahçe’ye verilen iki yıllık cezayı yeniden değerlendirir misiniz?” sorusuna şu cevabı verdi: “Bu durum, UEFA’nın kararını etkilemez. Çünkü bu bizim inancımız. Benim görüşüm, yüksek mahkeme kararını vermiştir, biz de cezai kısmını bitirmişizdir. Dosya da kapanmıştır.”



http://ift.tt/1lNH0B6

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder