18 Mart 2014 Salı

“Benimle delirir misin?” Paris sahnesinde usta oyuncuya doğum günü sürprizi

“Benimle delirir misin?” Paris sahnesinde usta oyuncuya doğum günü sürprizi


“Benimle delirir misin?” tiyatro oyunu Paris’te izleyenleri kahkahaya boğdu. Performansları ile izleyenleri kendine hayran bırakan Necmi Yapıcı ve Mehtap Bayri, tiyatro oyununun sonunda, uzun süre ayakta alkışlandı. Oyun bitiminde tiyatrocu Mehtap Bayri’ye de doğum günü sürprizi yapıldı.




Bir evlik komedisi olan “Benimle delirir misin?” Paris’li tiyatro severlerden tam not aldı. İstanbul Meydan sahnesi'nin kurucusu ve genel sanat yönetmeni Faruk Sofuoğlu'nun ikinci projesi olan iki perdelik komedi oyunu Fransa turnesine nokta koydu. Evliklerde küçük sorunların nasıl büyüdüğünü ve evliliklerin nasıl çıkmaza sokulduğunu esprili bir dille sahneye taşıyan oyun Paris’te Theatre du Gymnase’ı dolduran seyircilerin beğenisine sunuldu. Usta oyuncu Necmi Yapıcı’nın oyun boyunca yaptığı güncel siyasi göndermeler ve yolsuzluk eleştirileri ise izleyenler tarafından yoğun uzun süre alkışlandı.


OYUNCU MEHTAP BAYRİ’YE SAHNEDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Oyun bitiminde seyirciler Mehtap Bayri’ye yapılan doğum günü sürprizine tanıklık etti. 45. yaşını Paris’te tiyatro sahnesinde alkışlarla kutlayan ve yaşadığı şaşkınlığı gizleyemeyen Mehtap Bayri, “Seyirciyi selamlarken ışıkların birden kesilmesi beni korkuttu. Mumlar ile pastayı gördüğümde ise şaşkınlığımı gizleyemedim. Herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. Oyunun bitiminde kısa bir konuşma yapan Necmi Yapıcı, Paris’te tiyatro severler ile buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün burada olmamızda büyük emeği olan PKSM direktörü Ali İnan’a teşekkür ediyorum. Sizinle birlikte olmak güzeldi.”, dedi. Organizasyonu değerlendiren PKSM direktörü Ali İnan ise Fransa’da yaşayan Türkiye kökenli vatandaşları, kültür ve sanat faaliyetleri ile buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.



http://ift.tt/OxI1iB

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder