7 Mart 2014 Cuma

Seçimlerden sonra Facebook ve Youtube yasağı gündemde

Seçimlerden sonra Facebook ve Youtube yasağı gündemde


Başbakan Tayyip Erdoğan, 30 Mart seçimlerini kazanması halinde kafasında nasıl bir Türkiye bulunduğunun ipuçlarını verdi.




Dün akşam havuz medyası A Haber ve ATV’nin ortak canlı yayınında açıklamalarda bulunan Erdoğan, seçimin ardından internete daha fazla müdahale edeceklerini anlattı. Bu çerçevede video paylaşım sitesi Youtube ve Facebook gibi sosyal medya sitelerini kapatmayı düşündüklerini belirtti. Erdoğan, “İnternet konusunda 30 Mart’tan sonra atacağımız başka adımlar var. Videolar hâlâ yayınlanıyor. Bazıları youtube, facebook şudur budur diyorlar. Atacağımız adımlar var. Acaba dünya ne der, şu bu ne der inanın benim ve bazı arkadaşlarımın kararlılığı var. Biz bu milleti Youtube’a, Facebook’a şuraya buraya yediremeyiz. Atılması gereken adımlar ne ise en kesin hatlarıyla atacağız. Kapatılmaları da dahil.” şeklinde konuştu. Ayrıca HSYK değişikliğini cemaati bitirebilmek amacıyla istediğini itiraf etti. Başbakan, “Biraz ağır olacak ama paralel yapıyı intikam timi olarak görüyorum.” dedi.


HAKARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ: ALÇAKLAR, ADİLER


Bu arada, Başbakan dün Elazığ ve Malatya’da düzenlenen mitinglerde halka hitap etti. Camianın yanı sıra CHP ve MHP’ye hakaretlerini sürdürdü. Kılıçdaroğlu için ‘adi’ ifadesini kullandı. İşte Başbakan’ın o sözleri: “Bunlara cemaat demeyin, bunlar örgüt. Sülük bunlardan faziletlidir. Muhalefet, Pensilvanya ile birlikte boğazlarından haram geçmemiş çocuklarıma iftira yarışına girdiler. Bu kadar adilik, alçaklık olamaz. (Kılıçdaroğlu’na hitaben) Terbiyesiz herif! Benim rahmetli anneme hakaret edecek kadar adisin, seviyesizsin. Ey Bugün, ey Taraf, ey Zaman Gazetesi siz hangi doğrunun yanındasınız? Ey Hürriyet sen neyin yanındasın? Sen bu ülkede yolsuzluk yapıyorsan takip ederim. Adalet Bakanıma da talimat veririm. Ne yaptığın malumdur, tabii ki takip edeceğiz. Güvenli telefonları bile zalimler dinlediler.”



http://ift.tt/O0LMwR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder