10 Mart 2014 Pazartesi

Drogba müjdesi

Drogba müjdesi


Galatasaray’da iyi gidişin sevinci yaşanırken, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Drogba konusunda da müjdeli haber geldi. Sarı-Kırmızılı kulübün İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, Fildişi Sahilili golcüyle görüştüklerini ve önümüzdeki günlerde resmî mukavele imzalayacaklarını açıkladı.




Galatasaray’da Akhisar Belediyespor’a karşı elde edilen 6-1’lik farklı skor yüzleri güldürdü. Sonucun yanı sıra futbolcuların ortaya koyduğu futbol da teknik heyeti memnun etti. Özellikle son bir haftadır kötü performansı ve takımdan ayrılması konuşulan Didier Drogba, attığı iki gol ve yaptığı asistten sonra Sarı-Kırmızılı yönetimi harekete geçirdi. Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, Fildişi Sahilili futbolcunun kendileriyle devam etmelerini istediğini söyledi. “Drogba inşallah bizimle devam eder.” diyen deneyimli idareci, “Oyuncumuz hakkında çok haber çıkıyor. Biliyoruz ki bunlar gerçeği yansıtmıyor. Biz elimizi çabuk tutarak Drogba’yı takımda tutmaya çalışacağız.” dedi. Galatasaray’ın Drogba’ya 1 yıllık mukavele önerdiği; fakat yıldız oyuncunun 2 yıllık kontrat istediği belirtildi. Cim Bom’un, sezon sonunda muhtemel bir ayrılıkta rotayı Manchester United’ın Hollandalısı Robin van Persie’ye çevireceği konuşuluyor.


Bu arada Akhisar ile oynanan maçta hakem Fırat Aydınus’un Melo’ya küfrettiği iddialarının yankıları devam ediyor. Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, herkesin tepki halinde ağzından hoş olmayan sözler kaçırabileceğini, olayı fazla büyütmenin kimseye fayda sağlamayacağını söyledi. Konu hakkındaki yaptırımları görmek istediklerini de ifade eden Ergün, yaşanmış olayı yokmuş gibi göstermenin kendilerini üzeceğini sözlerine ekledi.


Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp de, Melo’ya küfür ettiği iddia edilen Fırat Aydınus ile görüştüğünü ve başarılı hakemin kendisine böyle bir olayın yaşanmadığını aktardığını söyledi. Alp, olayın detaylarını tam olarak bilmediğini de dile getirerek, “Konuyla ilgili Fırat ile konuştum. Küfür etmediğini söyledi. Olay bundan ibaret.” demekle yetindi. Sarı-Kırmızılı futbolcu da maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Maç içinde yüksek tansiyonda bazen istenmeyen kelimeler çıkabiliyor. Büyütmeye gerek yok.” değerlendirmesinde bulunmuştu. 



Mancini, tatilde de futboldan kopmuyor

Türk Telekom Arena’da Akhisar’ı 6-1 ile geçen Galatasaray’da, Mancini verdiği iki günlük izni İtalya’da geçiriyor. Başarılı teknik adam, Serie A’da oynanan Sampdoria-Livorno maçını tribünden izledi. Deneyimli hocanın birkaç oyuncuyu izlediği ve notlar aldığı belirtildi. İtalyan teknik adamın takibinde olan isimlerden birinin, uzun süredir Sarı-Kırmızılılar ile transfer söylentilerine adı karışan Sampdorialı Gabbiadini olduğu öğrenildi. İzinde Melo İtalya’ya, Drogba ise Fransa’ya gitti.



http://ift.tt/1nzNLoy

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder