31 Mart 2014 Pazartesi

Aysal, Galatasaraylılara yine umut dağıttı

Aysal, Galatasaraylılara yine umut dağıttı


Bu sezon hedeflerinden birer birer uzaklaşarak taraftarını üzen Galatasaray’da Başkan Ünal Aysal, umut dağıtmaya devam etti. Başkanlık koltuğunda 3. dönemini tamamlamaya hazırlanan Aysal, son dönemdeki kötü sürecin sona ereceğini, başarıların arka arkaya gelmeye başlayacağını müjdeledi.




Galatasaray Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı ile birlikte kulübün Kuruçeşme’deki adasında bir araya gelen Sarı-Kırmızılıların başkanı, “Galatasaray Kulübü dayanışma sayesinde hep ayakta kalmış ve hep yukarılara yürümüştür. Biz, Galatasaray Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı’na ne gibi katkılar getirebiliriz, bunu aramızda tartışıp konuşacağız. Galatasaray’ı önümüzdeki günlerde çok rahat izleyeceğiz. Sportif başarılarımız, üç senedir gururla izlediğimiz gibi en iyi şekilde gelişmektedir. Son bir aydır yaşanan şanssızlıktan dolayı kimse inancını yitirmesin. Bu dönem geçicidir. Ama beraberliğimiz her zaman kalıcı olacaktır. Bizi ayakta tutan da budur.” dedi.


Önümüzdeki ay gerçekleştirilecek mali kurul hakkında da açıklamalarda bulunan Aysal, “Orada izleyeceğiniz rakamlar, gördüklerinizden çok farklı ve değişik ölçüde. Galatasaray, son 15 yılın mali ve idari yönden en iyi dönemini yaşamaktadır. Sorunlarımız var ama önümüzdeki günlerde uzun vadeli programla bunları aşmış olacağız.” ifadelerini kullandı.


Bu arada son dönemdeki performansıyla eleştirilen Cim Bom’un golcüsü Burak Yılmaz’ın babası Fikret Yılmaz, oğlunu değerlendirdi. Önceki gün 0-0 sona eren Konyaspor maçında bir topu direkten dönen Burak’ı değerlendiren baba Yılmaz, “Performansını, bilhassa Şampiyonlar Ligi’ndeki performansını beğenmiyorum. Buna rağmen, Burak’ın attığı gol sayısı 13. Duygusal bir çocuk. İnşaallah G.Saray da o da düzelir.” şeklinde konuştu.


Belki Fener'e 4 gol atarız

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, deplasman fobisini sonlandırmak için gittiği Konya deGalatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, golsüz berabere kaldıkları Konyaspor maçının ardından, deplasmandaki puan kayıplarına vurgu yaparken, F.Bahçe derbisiyle ilgili değerlendirmede bulundu. plasmanında Emmanuel Eboue’ye şans verdi.


İtalyan hoca, “Deplasmanda gol atamama sıkıntımız var. 5-6 deplasman maçında gol attığımızı hatırlamıyorum. Bazen şanssızlık da oluyor. Bugün birçok pozisyona girdik. Son iki maçta da bu şanssızlık üzerimizdeydi.” dedi.


Futbolda şans faktörünün de önemli olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Gol atamayınca galibiyet gelmiyor. Fenerbahçe karşısında her şey mümkün. Bakarsınız Fenerbahçe’ye karşı 4 gol birden atarız.” ifadelerini kullandı. Yine yabancı kuralından şikâyet eden deneyimli taktisyen şöyle konuştu: “6 yabancı kuralı olduğu zaman Eboue’yi oynatamıyoruz. Didier, Melo bizim için önemli oyuncular. Onların eksikliğini hissediyoruz. Ne yazık ki pozisyonları gole çeviremedik ve gol gelmedi. Umarım Fenerbahçe maçında iyi oynar ve galip geliriz.” Mancini, gazetecilere de, “Soru sorarken elinizde veriler olsun. Gereksiz sorular sormayın, düşünüp akıllı sorular sorun. Chedjou kaç maç oynadı? Gereksiz sorular soruyorsunuz, aptal sorular sormayın.” diyerek çıkıştı.



http://ift.tt/1kgVea2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder