5 Ağustos 2013 Pazartesi

Aysal, G.Saray'ın gelecekteki hocasını açıkladı

Aysal, G.Saray'ın gelecekteki hocasını açıkladı


Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, İngiltere’nin başkenti Londra’da sarı kırmızılı takımın yıldız oyuncusu Drogba ile ilgili açıklamalarda bulundu.




Drogba’nın gönül adamı olduğunu söyleyen Aysal “Londra’ya gelince ilginin üzerinde olması kadar doğal bir şey olamaz. O bir Chelsea efsanesi. Ancak aynı zamanda tüm dünya için mükemmel bir örnek. Galatasaray’ı kolay kolay bırakıp gitmez. Ondan çok memnunuz. Sportif Direktör olarak mı, yoksa yönetici olarak mı faydalanırız bilmiyorum ama önümüzdeki yıllarda da bizimle beraber olmasını istiyorum. Belki de teknik kadro içinde yer alacak ve bir gün hocamız olacak.”dedi.



Transfer gündemine de değinen Ünal Aysal, Atletico Madrid cephesiyle konuştuğunu ve kalan süreçte Arda Turan transferinin gerçekleşmesinin büyük sürpriz olacağını söyledi. Arda için herkesin bir beklenti içinde olması çok doğal olduğunu kaydedenGS Başkanı, “Ancak bu sezon kesinlikle bırakmayacaklarını bize bizzat Angel Gil söyledi. Bu saatten sonra Arda transferi olursa şaşırmak gerekir, olmazsa değil.”ifadelerini kullandı.



http://www.zamanfransa.com/haber/spor/aysal-g-saray-in-gelecekteki-hocasini-acikladi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder