2 Ağustos 2013 Cuma

Şampiyonluğa inanmak zorundayız

Şampiyonluğa inanmak zorundayız


Geçen sezonu 3’üncü sırada bitiren Beşiktaş, önümüzdeki döneme dair hedef yükseltti. Kartal’ın sahadaki patronu Slaven Bilic farklı yorumlanan şampiyonluk beyanatlarına açıklık getirerek başarıya inanmak zorunda olduklarını kaydetti.




Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, şampiyonluğun favorisi olmadıklarına ilişkin kamuoyunda değişik yerlere çekilen yorumuna açıklık getirdi. Bu başarıya inanma zorunluluklarına dikkati çeken Hırvat hoca, iskeleti Türk talebelerinden kurmak istediğini yineledi. 45 yaşındaki taktisyen, sözünü ettiği adımıyla ekibin kimliği ve kulübün yapısının örtüştüğünü dile getirdi.



Beşiktaş'ın transferşeriyle ilgili konuşan tecrübeli teknik adam, kadroya dahil edilen isimlere dair memnuniyetini dile getirdi. Sol bek mevkii için temaslarını doğrulayan Bilic, bunun kiralama formülüyle gerçekleşebileceğini anlattı. Futbolcu seçimlerinde tek başına karar vermediğini, Tolga, Sezer, Ömer ve Serdar Kurtuluş gibi önemli takviyelere imza attıklarını vurgulayan Bilic, tribünleri heyecanlandıran Brezilyalı Ronaldinho’yu da methetti: “Dünya çapında. Herkesin mutluluk duyacağı bir star.”



ALMEİDA’DAN ÇOK MEMNUNUM

Geleceği konusunda her gün farklı iddialar yükselen Hugo Almeida’ya ayrı bir paragraf açan Kar-tal’ın sahadaki patronu, Portekizli forveti övdü: “Çok iyi bir futbolcu. Oteldeki, idman sahasındaki ve maçlardaki tavrı tatmin edici. Birkaç görüşmemizdeki geri dönüşleri gayet olumluydu. Ömer, Mustafa ve Eneramo’yla rekabet edecek.” Kalbindeki ritim bozukluğunun ardından menisküs ameliyatı geçiren Michael Eneramo’yla ilgili eleştirilere Bilic şu cevabı verdi: “DVD’lerini izledim ve iyi referanslar aldım. Maliyeti de uygundu. Ligin ilk ya da ikinci haftasında fit duruma gelecek.” Kaptanlığa ilişkin tartışmaları yeniden masasında bulan kariyerli antrenör, şunları kaydetti: “Hikâyeleri ben çıkartmadım! Elbet Beşiktaş’a yıllardır hizmet edenlerin emeğine saygılıyım. Doğruyu gözlemleme gayretindeyim. Kaptan, ilk 11’de ter dökenlerden biri olmalı. Kafamdaki oyuncu grubu topluluğu 13-14 kişilik. Bu, bandı teslim edeceğim öğrencimin adını netleştirecek.”



http://www.zamanfransa.com/haber/spor/sampiyonluga-inanmak-zorundayiz.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder