23 Nisan 2014 Çarşamba

Aziz Yıldırım, şampiyonluk bayrağını astı

Aziz Yıldırım, şampiyonluk bayrağını astı


Süper Lig’de 19. şampiyonluğuna yakın olan Fenerbahçe’de Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Altunizade’deki işyerine Fenerbahçe bayrağını astı.




Sarı-Lacivertli futbolcular 1-1 biten Beşiktaş derbisinin ardından camiaya seslenerek, şampiyonluğu bir hafta ertelediklerini ancak herkesin ev ve işyerlerini bayraklarla donatmasını istemişti. Oyuncuların bu çağrısına ilk destek verenlerden biri ise Başkan Aziz Yıldırım oldu. Yargıtay tarafından itirazı reddedilen ve hakkındaki hükümle ilgili süreci bekleyen tecrübeli yönetici, dev Sarı Lacivertli bayrakla Altunizade’deki işyerini adeta boydan boya kapattı. Bu arada Başkan Yıldırım’ın Kandilli’deki evinin üstünde bir süre uçan güvercinler, basın mensupları tarafından ‘başkan güvercinleriyle vakit geçiriyor.’ şeklinde yorumlandı. Güvercinlere merakıyla bilinen Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi’nin mart sayısına evinin kapılarını açmış, köpeği ve güvercinleriyle fotoğraf vermişti.


Alex’ten Aykut Kocaman’a sitem


F.Bahçe’nin efsane kaptanı Alex de Souza, Instagram hesabından biyografi çalışmasında Türkiye’de kendisine yardımcı olan herkese teşekkür etti. Tecrübeli futbolcunun, Aziz Yıldırım ve yıldızının pek barışmadığı Aykut Kocaman hakkındaki söyledikleri ise dikkat çekti. Alex şunları yazdı: “Mücadele etmek zorunda olduğu zorluklar ve sıkıntılardan dolayı Başkan Yıldırım konuşamadı. Kocaman ise konuşmak istemedi. Onların ifadelerine yer vermek önemli olurdu ama maalesef gerçekleşmedi.”


Ali Koç, kampanyayı AYM’ye taşıdı!


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin şike iddiasıyla görülen davada yeniden ve adil yargılanması talebiyle ‘Adalete Fener Yak Kampanyası’nı başlatan 1907 Fenerbahçe Derneği, dün ilgililerle görüşmelere başladı. Dernek Başkanı Ali Koç, 500 bini aşkın imzayı ve yorumları 34 klasör ile Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Haşim Kılıç ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sundu. Toplanan imzalar, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Tayyip Erdoğan’a da iletilecek.




http://ift.tt/1jKhQir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder