22 Nisan 2014 Salı

Beşiktaşlı yıldız futbolcu kurşunlara hedef oldu

Beşiktaşlı yıldız futbolcu kurşunlara hedef oldu


Beşiktaşlı Milli Futbolcu Gökhan Töre, eğlenmek için gittiği gece kulübünde, yan locada oturan ve arkadaşına kızarak havaya ateş açan bir şahsın tabancasından çıkan kurşunlara hedef oldu. Sekerek parçalanan mermi çekirdeğinden çıkan parçalarla yaralanan Gökhan Töre hastanede tedavi altına alındı.




Görgü tanıklarının ifadelerine göre yan locada oturan bir kişi yanında bulunan sevgilisiyle tartışmaya başladı. Kız arkadaşına önce bağırmaya başlayan şüphelinin daha sonra silahını çekerek havaya ateş etmeye başladığı öğrenildi. Gece kulübünde büyük paniğe neden olan olay sırasında seken mermiler Gökhan Töre ve yanında bulunan arkadaşlarına isabet etti. Mermi çekirdeklerinin çarptığı yerde parçalandığı ve şarapnel etkisi göstererek Gökhan Töre ve arkadaşlarının yaralanmasına neden olduğu öğrenildi.


HASTANEYE KALDIRILDI

Futbolcu Gökhan Töre ve arkadaşlarının olaydan sonra gece kulübü çalışanlarının yardımlarıyla hastaneye götürülerek tedavi altına alındıkları öğrenildi.


Silahlı saldırganın ise olay sırasında gece kulübü içinde çıkan panikten yaralanarak tabancasına beline takıp sevgilisiyle birlikte gece kulübünden ayrıldığı tespit edildi. Polis güvenlik kameraları ve görgü şahitleri ifadelerine göre kaçan kişinin kimliğinin tespit edilerek yakalanması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.


SİYAH BEYAZLI KULÜPTEN AÇIKLAMA

Siyah-beyazlı kulubün resmi internet sitesinden Gökhan Töre'nin sağlık durumu hakkında şu bilgilendirme yapıldı:

"Profesyonel futbol takımımızın oyuncusu Gökhan Töre, takım arkadaşları ile birlikte gittiği eğlence yerinde, bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omuzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır. Saldırganın bir kadına ve ardından çevreye açtığı ateş sonucunda, eğlence yerinde bulunan 5 kişi daha yaralanmıştır. Oyuncumuzun saldırgan ile kesinlikle bir ilgisi yoktur. Polis, saldırgan ile ilgili soruşturmaya başlamıştır. Gökhan Töre, olayı takiben Florence Nightingale hastanesinde müşahede altına alınmış ve tedavisine başlanmıştır."



http://ift.tt/1haRKGN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder