29 Nisan 2014 Salı

Rhone Alpes O'nu okuyor

Rhone Alpes O'nu okuyor


Peygamber Efendimiz’i (sas) daha iyi tanımak ve tanıtmak için yola çıkan Rhone Alpes Anadolu Kültür Merkezi, ‘Herkes O’nu Okuyor’ kampanyasını başlattı. Efendimiz’in (sas) hayatı, güzel ahlakı ve barışçıl kişiliğinin anlatılacağı kampanya sonunda yapılacak sınavda, dereceye girenlere çeşitli hediyeler verilecek.




Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sas) daha iyi tanınmasını sağlamak için Rhone Alpes Anadolu Kültür Merkezi ‘Herkes O’nu Okuyor’ kampanyası başlattı. Türkiye ve dünyada 7’den 70’e herkesin Efendimiz (sas) ile ilgili kitapları okumaya teşvik eden yarışmada Efendimiz’in (sas) doğru ve aydınlatıcı bilgilerle daha yakından tanınması sağlanıyor. Kampanyaya Rhone Alpes Bölgesinde yaşayan 9 yaş ve üstü herkes katılabiliyor.


Yarışmaya katılmak isteyen kişiler Lyon, Annemasse, Macon, Saint Etienne, Oyonnax ve Valence'da bulunan Anadolu Kültür Merkezleri'nden kayıt yaptırarak, kampanyada yer alan kitap seçkisini ücretsiz edinebilir.


Program çerçevesinde, 25 Mayıs tarihinde ilgili şubelerde yapılacak sınavlarda ilk üçe girenler 8 Haziranda Lyon'da yapılacak finallere katılacak.


Rhone Alpes Anadolu Kültür Merkezi Müdürü Ahmet Gayretli projeyle ilgili olarak peygamber Efendimizi tanımak ve tanıtmak amacıyla yürütülen 'Herkes O'nu Okuyor' projesinin bölgemizde beklenen ilgiyi görmesi mutluluk verici olduğunu söyledi. O'nu anlama ve anlatma ihtiyacımızın her geçen gün arttığını kaydeden Gayretli, şu ana kadar Anadolu Kültür Merkezlerinde yaklaşık 1500 kişinin bu yarışmaya katılmak için kayıt yaptırdığını belirtti. Gayretli ayrıca şehir finallerinde dereceye girenler ile Lyon'da gerçekleşecek büyük finalde ilk üçe girene sürpriz hediyeler verileceğini sözlerine ekledi.



http://ift.tt/S5OZOs

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder