23 Eylül 2014 Salı

Emenike’yi gol atamamak germiş

Emenike’yi gol atamamak germiş


Fenerbahçe’nin Gaziantepspor’u 1-0 yendiği maçta kaptan Emre Belözoğlu ile tartışan ve tribünlerin tepkisini çeken hareketler yapan golcü futbolcu Emenike, taraftardan özür diledi.




Fenerbahçe, çok zorlandığı Gaziantep karşılaşmasında 3 puanı penaltı golüyle kazanırken oyuncular arasındaki tartışma maçın önüne geçti. Kaptan Emre Belözoğlu’nun pas verdiği bir pozisyonda Emmanuel Emenike, topuğuyla topa vurması üzerine milli futbolcu tarafından uyarıldı. Nijeryalı yıldız, takım kaptanına karşılık verince tribünler 27 yaşındaki forveti ıslıklamaya başladı. Emenike de tribünlere daha fazla ıslıklaması yönünde el kol hareketleri yaptı. Emre, Sow ve Caner de taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Teknik Direktör İsmail Kartal ise çok geçmeden Nijeryalı golcüyü oyundan aldı.


Emenike, maç esnasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı. Yaşanan olayı duyguların birikmesi ve patlaması olarak niteleyen tecrübeli futbolcu, gol atamadığı için böyle davrandığını söyledi. Fenerbahçe için her zaman en iyisini vermeye çalıştığını belirten Emenike, “Yaşananlardan dolayı tüm Fenerbahçe taraftarlarından özür diliyorum.” sözlerini kullandı.



http://ift.tt/1B32AF2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder