15 Eylül 2014 Pazartesi

Fransa'yı sallayan kitap ikinci baskısını yaptı

Fransa'yı sallayan kitap ikinci baskısını yaptı


Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'dan olaylı şekilde ayrılan eski First Lady Valerie Trierweiler'in yazdığı kitap ikinci baskısını yaptı. Hollande'ın oyuncu Julie Gayet ile ilişkisinin ortaya çıkmasından sonra cumhurbaşkanından ayrılan Trierweiler'in 'Merci pour ce moment' (Bu an için teşekkürler) isimli kitabı, piyasaya çıktığı ilk 4 gün içerisinde145 bin sattı.




Gösterilen yoğun ilgi nedeniyle birçok kitap evinde erkenden tükenen kitap ikinci baskıda 270 bin adet basıldı. Dünyanın önde gelen internet satış sitelerinden Amazon'da da kitabın bugünden itibaren stoklarda yer alacağı duyuruldu.


Yayınevinden yapılan açıklamada kitabın ikinci baskısının tüm satış noktalarına gönderildiği belirtildi. İlk baskınının 200 bin, ikinci baskının da 270 bin adet basıldığı belirtilirken, toplam 470 bin kitabın satışa sunulduğu kaydedildi.


ESKİ EŞ İLE İLGİLİ İFADE KİTAPTAN ÇIKARILDI

İkinci baskısı gerçekleştirilen kitapta, Hollande'ın 4 çocuğunun annesi Ekoloji, Çevre ve Enerji Bakanı Segolene Royal ile ilgili 'iftira' eleştirisine neden olan ifadenin ise çıkarıldığı belirtildi. Kitabın 196'ıncı sayfasında, Hollande'ın 2007 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sosyalist Parti'nin adayı olan Royal için, 'yetersiz' dediği iddia edilmişti.


İlk baskısı tükenen kitaptan eski First Lady, şimdiye kadar 500 bin Euro'luk gelir elde etti. İkinci baskıyı gerçekleştiren kitabın Valerie Trierweiler'ı milyoner yapacağı belirtiliyor.



http://ift.tt/1APFtxB

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder