17 Ocak 2014 Cuma

Juventus, bizim çıkış maçımız olacak

Juventus, bizim çıkış maçımız olacak


İtalyan devini geçmeleri halinde çok büyük bir iş başaracaklarını belirten deneyimli hoca, “Avrupa maceramızda Juventus’u geçersek bu önemli bir eşik olarak kabul edilebilir. Avrupa kupasında çeyrek ya da yarı final arasında gitgel yaşıyoruz. Bunu başarırsak önemli bir çıkış olur.” dedi.




Bordo-Mavililerin çalıştırıcısı, kulübün dergisine verdiği röportajda oyun felsefesi hakkında da açıklamalarda bulundu. Savunmaya değer veren bir teknik adam olduğunu ifade eden Akçay, “Mourinho da, Lucescu da bunu yapıyor. Dünyada bu düşünceyi savunan ve uygulayan belirli seviyede teknik adamlar var.” diye konuştu. Kadrosunda bulunan Abdülkadir, Soner ve Caner’den ikinci yarıda çıkış beklediğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı taktığı yüzükler için de şöyle konuştu: “Yüzük gençliğimden beri sevdiğim bir aksesuar. Yüzüklerin bir kısmı inançlarımı, bir kısmı paradigmayı, dünya görüşümü, bir kısmı da ruhsal fıtratımı, bana ait duyguları ifade ediyor. Birinde Arapça ‘Vav’ harfi var. Dürüstlük ve adaleti temsil ediyor. Birinde Osmanlı arması var. Diğeri de yaşamımda saygı gördüğüm ve onore edildiğim, belediye başkanından valisine, kadınından çocuğuna kadar aşırı derecede sevgiyle karşılanıp başarılı olmamda katkı sağlayan bir kenti, Kütahya’yı ifade ediyor.”


Bu arada Trabzonspor’un Antalya kampında futbolcular ve teknik heyet forvet transferini merakla bekliyor. Yönetim de bu yönde çalışmalarını sürdürüyor. Hazırlık maçında iki gol atan Janko ise Bordo-Mavililerin satış listesinde yer alıyor. Öte yandan Trabzonspor basın sözcüsü Yakup Aslan, Yekta’nın transferi hakkında konuştu. G.Saray ile anlaştıklarını söyleyen Aslan, “Yekta’nın yıllık 1 milyon 250 bin Euro ve maç başı 15 bin Euro gibi astronomik ücret istemesi nedeniyle transferinden vazgeçtik.” açıklamasını yaptı.












http://ift.tt/1mg7REM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder