29 Ocak 2014 Çarşamba

Para önemli değil Başkan!

Para önemli değil Başkan!


Tesislerde ziyaret ettiği futbolculardan bu sezon şampiyonluk isteyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yaşanan sıkıntılı sürece rağmen ödemelerin aksatılmayacağını söyledi. Sadece saha içine odaklanma sözü veren oyuncuların ise “Böyle bir dönemde para bizim için önemli değil.” dedikleri öğrenildi.




Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın önceki akşam Sarı-Lacivertli ekibin antrenmanına giderek teknik heyet ve futbolcularla buluştuğu toplantıda duygusal anların yaşandığı ortaya çıktı. Süper Lig’in ilk haftasında Konyaspor ile oynanacak karşılaşma öncesi yeniden gelme sözü veren tecrübeli yöneticinin, pozitif tavırlarıyla oyuncularda olumlu izler bıraktığı öğrenildi.


Yargıtay’ın şike davasını onaylamasının ardından yeniden yargılama imkânı oluşmadığı takdirde 26 ay daha cezaevinde yatacak olan Aziz Yıldırım’ın kendisinin morale ihtiyacı varken, futbolculara moral verdiği belirtildi. “Hep söylüyoruz biz bir aileyiz diye.” sözlerini kullanan Fenerbahçe Başkanı, şöyle devam etti: “Bunu boş yere söylemediğimizi bugünlerde anlıyoruz. Hep birlikte havaalanına karşılamaya gelmeniz benim için çok önemliydi. Bir aile, iyi günde de kötü günde de birlikte olur. Bunu gösterdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Siz her zamanki gibi en iyi bildiğiniz şeyi yapın, çalışın, futbol oynayın ve şampiyon olun. Camia bunu hak ediyor.”


Sarı-Lacivertli ekipte ödemelerin son aylarda aksadığı öne sürülüyordu. Ancak Başkan Yıldırım, yaşanan bazı olaylara rağmen bütün ödemelerin hiç aksatılmadan yapılacağını dile getirdi. Kulüpte herhangi bir sorunun bulunmadığının altını çizen deneyimli futbol adamı, oyunculara sadece şampiyonluğa konsantre olmaları yönündeki uyarısını tekrarladı. Futbolcuların ise “Böyle bir dönemde para bizim için önemli değil.” dedikleri aktarıldı.


Öte yandan, Fenerbahçe’de dün yapılması planlanan ve Yargıtay’ın kararı akabinde yeni yol haritasının çizileceği yönetim kurulu toplantısı gelecek haftaya ertelendi. Kulüp binasında saat 16.00’da gerçekleştirileceği duyurulan toplantıya Başkanı Aziz Yıldırım ile tüm yönetim kurulu üyelerinin katılması bekleniyordu. Fakat 3 yöneticinin mazeret bildirmesi üzerine erteleme kararının çıktığı ifade edildi.






http://ift.tt/1a0TSQ3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder