19 Şubat 2014 Çarşamba

Alper'e özel tebrik

Alper'e özel tebrik


Fenerbahçe’nin Kasımpaşa’yı zorlanarak da olsa 2-1 yendiği karşılaşmaya genç yetenek Alper Potuk damgasını vurdu. Sol kanatta görev yapmasına rağmen müthiş bir performans sergileyen 22 yaşındaki oyuncu, teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından özel olarak kutlandı.




Fenerbahçe, sakat ve cezalı isimlerin çokluğu sebebiyle Kasımpaşa önünde sıkıntı yaşadı. Vasat bir oyun ortaya koyan Sarı-Lacivertliler, rakibin eksik kalmasının ardından golleri bularak sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Zirve yarışında rakiplerinin puan farkını biraz daha kapatmasına izin vermeyen Kanarya’da, ağları havalandıramasa da genç yetenek Alper Potuk, sahadaki en iyi futbolculardan biriydi.


Caner ile Sow’un yokluğunda orta saha yerine sol açıkta görev yapan başarılı oyuncu, özellikle son yarım saatte bir o yana bir bu yana koşması ve rakip defansı rahatsız etmesiyle tribünlerden de yoğun alkış topladı. Karşılaşmanın bitiminde soyunma odasında tüm gözler müthiş bir performans sergileyen Potuk’un üzerindeydi. Teknik heyetin yanı sıra takım arkadaşları 22 yaşındaki yıldızı özel olarak kutladı.


Galibiyet golünü kaydeden Bekir İrtegün de tebrikleri kabul etti. Uzun süredir forma giymemesine rağmen hem çok iyi oynayan hem de skora katkı sağlayan deneyimli oyuncuyu, Teknik Direktör Ersun Yanal da övdü. Egemen’in kritik golüyle Konyaspor’u deviren Fenerbahçe’nin yine bir stoper sayesinde üç puanı hanesine yazdırması, Yanal’ı sevindirdi.


Maç öncesi Emenike’nin kardeşi Felix’in eşi Mary Collins’in doğum sırasında ölüm haberinin gelmesi ile keyiflerin kaçtığı ve herkesin Nijeryalı oyuncunun yanına koştuğu bildirildi. Sakatlığı tam geçmediği için yedek kulübesinde oturan Emenike, iki golde de tam oyuna girmek üzereyken gol gelince sahaya çıkamadı. Arkadaşlarının bu konuda takıldığı yetenekli futbolcu, “Daha girmeden bu kadar yararlı oldum, bir de girsem neler yapardım.” karşılığını verdi.



http://ift.tt/1cp6uj6

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder