21 Şubat 2014 Cuma

Florya'da tansiyon yükseldi

Florya'da tansiyon yükseldi


Süper Lig’de Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’ın dünkü idmanına Gökhan-Melo gerginliği damgasını vurdu. Saha içinde birbirinin üzerine yürüyen ikiliyi, yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu soyunma odasında barıştırdı. Gökhan, olayın büyütülmemesi gerektiğini açıkladı.




Süper Lig’de yarın Beşiktaş’la karşılaşacak Galatasaray’ın dünkü idmanında gerginlik yaşandı. Sabah yapılan çalışmaya, Gökhan Zan ve Felipe Melo’nun tartışması damgasını vurdu. Antalyaspor maçında kaybedilen iki puan ve üst üste oynanacak Beşiktaş ile Chelsea maçları Florya’da tansiyonu yükseltti.


Antalya’da altyapı koordinatörü Bülent Tulun’a yapılan yumruklu saldırıdan sonra bir gerilimli olay da Florya’da gerçekleşti. Basına açık gerçekleştirilen idman kapsamında Melo ile Gökhan aynı takımda yer aldı. Dışarı çıkan top sonrasında Gökhan’a bağıran Melo’ya tecrübeli futbolcunun cevabı aynı sertlikte oldu. “Biz seni başımızın üstüne koyuyoruz. Sen de bize saygı duyacaksın.” sözleriyle Brezilyalıya çıkışan Gökhan, sakinleştirilmekte zorlandı. Brezilyalı yıldız da jest ve mimikleriyle Gökhan’a cevap verdi. Takım arkadaşlarının ayırdığı iki oyuncu antrenmana devam etti.


Çalışmanın son bölümünde önce Gökhan Zan, ardından da Felipe Melo soyunma odasının yolunu tuttu. İki oyuncunun ardından yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu’nun da soyunma odasına gittiği görüldü. Zan ile Melo’nun tesiste birbirlerinden özür dilediği ve konunun tatlıya bağlandığı belirtildi. Gökhan, Melo ile yaşadığı tartışmanın büyütülmemesi gerektiğini açıkladı. Cim Bom’un tecrübeli savunma oyuncusu, “Melo ile aramızdaki tartışmayı büyütmeye gerek yok. Saha içinde olan her zaman saha içinde kalır.” ifadelerini kullandı.


Bu arada Galatasaray’a Taffarel’i ve Jardel’i getiren Brezilyalı ünlü menajer Franck Henovda da idmanı izleyenler arasında yer aldı. Taffarel’in yakın dostu olan ünlü menajerin uzun bir aradan sonra Florya’ya gelmesi, futbolcu izlediği ve önümüzdeki sezon için yeni bir Brezilyalı isimler önerdiği iddialarına sebep oldu.


Bruma’dan sonra Endoğan şoku


Galatasaray’da sakatlıklar bitmiyor. Bruma’nın sakatlanarak sezonu kapattığı Sarı-Kırmızılılarda Basel’den denemeye alınan Endoğan Adili de aynı şanssızlığı yaşadı. Ön çapraz bağları kopan genç futbolcunun uzun süre sahalardan uzak kalacağı belirtilen Endoğan için Cim Bom’un Basel’le tekrardan masaya oturacağı ifade edildi. İsviçre kulübünün sözleşmeye koyduğu sakatlıkla ilgili özel madde gereği Galatasaray’ın Endoğan’ın bonservisini sezon sonunda almak zorunda kalacağı iddia edildi.


G.Saray’dan Drogba yalanlaması


Galatasaray Kulübü, dün Sabah Gazetesi’nde yer alan Başkan Ünal Aysal’ın, “Bu Drogba’ya imza attırmam.” ifadesini yalanladı. Sarı-Kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile yapılan röportajda geçen, ‘Bu Drogba’ya imza attırmam’ gibi bir ifade kullanılmamıştır.” denilerek, söz konusu yayın organı tekzip edildi.


Malaga, Amrabat için İstanbul’da


Malaga’dan iki yönetici, Amrabat’ın bonservisini almak için Galatasaray yönetimiyle görüşmek üzere İstanbul’a geldi. Kulübün Sportif Direktörü Mario Husillos ile Genel Menajeri Vicente Casado, ara transferde Malaga’ya kiralanan Faslı oyuncudan memnun olduklarını belirtti. İspanyol kulübün, teknik heyetinin Amrabat için verdiği olumlu rapor doğrultusunda Galatasaray yönetimi ile pazarlıklara başlaması bekleniyor.



http://ift.tt/NhtLdl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder