28 Şubat 2014 Cuma

Futbol Federasyonu’na ‘Yıldırım’ çıkarma

Futbol Federasyonu’na ‘Yıldırım’ çıkarma


Asbaşkanlar Deniz Tolga Aytöre, Ömer Temelli ve Mahmut Uslu ile birlikte İstinye’deki TFF binasına gelen Yıldırım, herhangi bir açıklamada bulunmadı.




İçeriye elinde birtakım dosyalarla giren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kendilerine karşı yürütülen operasyondan bahsedip üst üste yaşanan hakem hatalarından dert yandığı öğrenildi. Özellikle deplasmandaki Sivasspor maçında rakip futbolcu Kadir’in elle oynamasına penaltı çalınmaması ve Egemen’in kırmızı kart görmesi gibi çok tartışılan pozisyonların da izlendiği belirtildi. Geçen haftaki Elazığspor karşılaşmasında net bir penaltının verilmediği, Cristian Baroni’nin de haksız şekilde oyundan atıldığı hatırlatıldı. Merkez Hakem Kurulu’nun hakem atamalarında yanlış kararlar aldığı, hakemlerin formsuz olduğu, PFDK ve Tahkim gibi TFF’ye ait kurulların ceza uygulamalarında Fenerbahçe’ye karşı çifte standart uyguladığının anlatıldığı bildirildi. Yöneticilerin, yayıncı kuruluştan yana olan şikâyetlerini ilettiği, önceki bazı toplantıların aksine bu kez gerilimin yüksek olmadığı da gelen haberler arasında.


Öte yandan, Süper Lig’deki zirve yarışında kritik puanlar kaybeden Fenerbahçe, cumartesi günü Gençlerbirliği ile Kadıköy’de oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu sebebiyle son haftalarda büyük sıkıntı çeken Sarı-Lacivertlilerde, as kadrodan bazı isimler takıma döndü. Bu durum ise Teknik Direktör Ersun Yanal’ın yüzünü güldürdü. Cezaları biten Emre Belözoğlu ve Egemen Korkmaz’ın yanı sıra sakatlığı geçen Musa Sow da görev verilmesi halinde Gençlerbirliği önünde forma giyebilecek. Kanarya’da şu an sadece Bruno Alves ile Pierre Webo takımla çalışmalara başlamadı.



http://ift.tt/1hH2s5S

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder