27 Haziran 2013 Perşembe

Aziz Yıldırım: Teslim olmadım; olmayacağız

Aziz Yıldırım: Teslim olmadım; olmayacağız


Fenerbahçe Futbol A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım, yaşanılan süreçle ilgili düzenlenen basın toplantısında teslim olmayacaklarını söyledi.




Şükrü Saraçoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde gerçekleştirilen basın toplantısında Aziz Yıldırım, ne tutuklandığında ne de karalama kampanyalarında cevap vermediğini belirterek, tek düşüncesinin Fenerbahçe olduğunu dile getirdi. Aziz Yıldırım, susmasının bile Fenerbahçe’yi kullandığı yönünde kamuoyuna servis edildiğini kaydederek, şöyle konuştu:



“Şunu herkes bilsin ki Aziz Yıldırım’la ilgili hesaplaşmaların Fenerbahçe üzerinden yapılmasına izin vermedim asla vermeyeceğim. Ben Fenerbahçe’ye sonuçları değil; başlangıçları değiştirmek için geldim. Bugün Fenerbahçe Avrupa’nın sayılı ekonomisi güçlü kulüplerinden biri olduysa değiştirdiğimiz bu başlangıçların sayesindedir. Aziz Yıldırım’ı sevenler de sevmeyenler de çok iyi bilir ki Aziz Yıldırım’ın tek düşüncesi Fenerbahçe’dir. Herkes bilir ki Aziz Yıldırım ne teslim olur ne teslim eder.”



Zor günlerden kurtulmanın yolunu da gösteren Aziz Yıldırım, “Bu zor günleri kolaya çevirmenin bir yolu da bizi bölmeye çalışanlardan kurtulmak tüm Fenerbahçelilerin bir araya gelmesinden geçmektedir." ifadelerini kullandı.



“AZİZ YILDIRIM’IN KELLESİNİ FENERBAHÇE’NİN KALESİNİ İSTEYENLERİN HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAKTIR”

“Hepinizin kafasındaki ilk soru birilerinin yıllardır uğraştığı Aziz Yıldırım’ı Fenerbahçe’den koparıp Fenerbahçe’yi ele geçirme operasyonunun başarıya ulaşıp ulaşmayacağıdır.” diyen Aziz Yıldırım, Aziz Yıldırım’ın kellesini ve Fenerbahçe’nin kalesini isteyenlerin heveslerinin kursaklarında kalacağını söyledi. Aziz Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:



“Kısaca Aziz Yıldırım’ın istifa edip kaçıp gidip gitmeyeceğidir. Aziz Yıldırım’ın kellesini Fenerbahçe’nin kalesini isteyenlerin hevesi kursaklarında kalacaktır. Öncelikle bunu herkes bilmelidir. Öncelikle gün Fenerbahçe’yi bırakıp gitme ya da kişisel çıkarları için Fenerbahçe’ye ihanet etme günü değildir. Gün birlik günüdür. Gün, Fenerbahçe’yi aydınlığa çıkarma günüdür.”



AZİZ YILDIRIM’DAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL ÇAĞRISI

Fenerbahçe’yi kapalı kapılar ardında bölmeye, taraftar grupları arasında türlü oyunlarla kulübü karıştırmaya, bunu da Fenerbahçe’ye başkan olma hayaliyle yapanlar olduğunu ve son bir çağrıda bulunduğunu dile getiren Aziz Yıldırım, şöyle konuştu:



“Gelin önce elbirliği ile Fenerbahçe’yi düzlüğe çıkaralım. Fenerbahçe’nin ve Türkiye’nin hak etmediği bu hukuk garabetlerinden kurtaralım. Ondan sonra da yüz yüze de hesaplaşalım. Avrupa’daki hukuk mücadelemiz tamamlandıktan hemen sonra da Fenerbahçe’ye yakışan bir olağanüstü kongre yapalım. Ben Aziz Yıldırım olarak, bütün kulüpten ihraç edilen edilmiş olan kulüpte disiplin kurulunda cezası devam eden üyelerin hepsi için genel kuruluna af edilmeleri yönünde teklif getireceğim. Bunu yapalım gelin aday olun, söyleyecek sözünüz varsa orda söyleyin. Fenerbahçe için de mücadelenizi devam ettirin; ama mahkeme kapılarında değil.”



http://www.zamanfransa.com/haber/spor/aziz-yildirim-teslim-olmadim-olmayacagiz.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder