19 Haziran 2013 Çarşamba

Turquoise Futbol Takımı şampiyonluğunu kutladı

Turquoise Futbol Takımı şampiyonluğunu kutladı


Turquoise Futbol Kulübü, düzenlediği Şampiyonluk Gecesi ile yüzlerce taraftarı bir araya getirdi Genç futbolculara şampiyonluk kupasını Paris Başkonsolosu Turgut Rauf Kural verdi. Gecede konuşma yapan Kulüp Başkanı Hasan Çolar, ailelerden ve işadamlarından destek istedi.




Turquoise Futbol Kulübü’nün düzenlediği Şampiyonluk Gecesi görkemli bir şenliğe dönüştü. Paris Başkonsolosu Turgut Rauf Kural’ın onur konuğu olarak katıldığı gecede Paris Büyük Elçiliği’nden Emniyet Müşaviri Doç Dr. Süleyman Işıldar, Ekonomi Müşaviri Nevzat Bahran ve Hukuk Müşaviri Abdullah Aydın’ın yanı sıra Türkiye’den gelen Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yüksel Hız ve Adalet Bakanlığı Daire Başkanı Mustafa Onuk protokol heyetinde yer aldı. Şampiyonluk gecesinde Turquoise Kulübü’nü, Türk girişimciler tarafından açılan Educ Aktiv Koleji Müdürü Necati Kertel ve Belediye Encümeni Metin Yavuz yalnız bırakmadı. Kutlamalar Yunus Emre Kültür Merkezi’nin Zeybek Ekibi ile başladı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Hasan Çolar, kendilerini yalnız bırakmayan protokol üyelerine ve taraftarlarına teşekkür etti. Büyük bir özveri ve çaba ile sezonu şampiyonlukla tamamladıklarını belirten Çolar, bir arkadaş grubu tarafından kurulan ve dört sezon üst üste kazandığı başarılar ile bu seviyeye gelen kulübün kendileri için de bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.



Başkan, ailelerden ve işadamlarından destek istedi

Bugünlere kolay gelinmediğine vurgu yapan Çolar, sezonu 70 sporcu ile tamamladıklarını ve gelecek yıl bu rakamın 150’yi bulacağını açıkladı. Turquoise çatısı altında 6 futbol takımı barındırdıklarını aktaran Çolar, bu alt yapı ve takım sayısı sayesinde Fransa’nın en büyük Türk futbol kulübü olma yolunda emin adımlarla yürüdüklerini ifade etti. Taraftarlardan ve iş adamlarından destek isteyen Çolar, Paris bölgesinde futbol adına büyük bir potansiyelin olduğuna dikkat çekti. ‘‘Çocuklarınızı bize teslim edin’’ diyen Çolar, ailelerin vereceği destekle kulübün daha kolay büyüyeceğini vurguladı. Çolar konuşmasını, kulübe bugüne kadar maddi ve manevi destek olmuş isimlere tek tek teşekkür ederek sonlandırdı.



Şampiyonluk kupasını Paris Başkonsolosu Kural verdi

Şampiyonluk gecesinde konuşma yapan ve “Bu başarı tesadüf değil’’ diyen Paris Başkonsolosu Turgut Rauf Kural, kulübü bugünlere getiren bütün çalışanlara teşekkür etti. Turquoise Futbol Takımı’ndan övgü ile bahseden Kural, “Bu başarılar kendiliğinden gerçekleşmiyor. Birçok takımın kıskanacağı bir alt yapıya ve genç bir kadroya sahipsiniz.’’ dedi. Başkonsolosun ardından Paris Büyük Elçiliği Emniyet Müşaviri Doç Dr. Süleyman Işıldar da kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından sahneye davet edilen futbolcular ve teknik heyet muhteşem bir gösteri eşliğinde şampiyonluk kupasını Başkonsolos Turgut Rauf Kural’dan aldı.



Şampiyonluk kupasını alan Turquoise Futbol Kulübü, sahnede davetliler ile birlikte şarkılar söyleyerek eğlendi. Genç futbolcular, izleyenlerin tezahürat ve alkışları eşliğinde şampiyonluk sevinci yaşadı. Paris PİMG Radyo tarafından canlı olarak yayınlanan 'Şampiyonluk Gecesi', kulübe maddi katkı sağlamak için kurulan stantlarda hediyelik eşyalar ve flama satışı yapıldı. Kutlamalar, şampiyonluk kupası ile çektirilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.






http://www.zamanfransa.com/haber/toplum/turquoise-futbol-takimi-sampiyonlugunu-kutladi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder