25 Haziran 2013 Salı

Fenerbahçe'nin Spartak Moskova ile Emenike pazarlığı sürüyor

Fenerbahçe'nin Spartak Moskova ile Emenike pazarlığı sürüyor




Fenerbahçe'nin, 2010 - 2011 sezonu içinde anlaştığı ve yazında da Kardemir Karabükspor'dan transfer edip resmi bir maçta oynatmadan Spartak Moskova'ya sattığı Emmanuel Emenike'nin, sarı-lacivertli kulübe yeniden dönebileceği belirtildi.




BBC'den Oluwashina Okeleji'nin haberine göre, uzun bir süredir speküle edilen transferde Fenerbahçe'nin pazarlıkları sürdüğü belirtildi. Fenerbahçe, Emenike'nin bonservisi için Rus ekibine 12 milyon Euro teklif ettiği, Spartak Moskova'nın ise 15 milyon Euro istediği belirtildi.


Moskova'da bulunan Fenerbahçe'nin transferden sorumlu yetkililerinin, Emenike için yapılan 12 milyon Euroluk teklif sonrası Rus temsilcisinden ret cevabı aldı ve pazarlıkların da sürdüğü belirtildi.


Bilindiği gibi, 2010 - 2011 sezonunun ikinci yarısının son bölümlerinde Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor'da forma giyen Emenike ile gizlice anlaşmış, sezon sonunda da sarı - lacivertli renklere imza attırmıştı. Ancak 3 Temmuz 2011 günü başlayan şike operasyonları sonrasında Emenike'de suçlu bulunmuştu.



http://www.zamanfransa.com/haber/spor/fenerbahcenin-spartak-moskova-ile-emenike-pazarligi-suruyor.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder