26 Haziran 2013 Çarşamba

Kazak Spor şampiyonluk kupasını birlikte kaldırdı

Kazak Spor şampiyonluk kupasını birlikte kaldırdı


Paris Kazak Spor Futbol Kulübü düzenlediği Şampiyonluk Gecesi’nin kültürel bir etkinliğe dönüştürdü. Paris’te yaşayan Kazakları bir araya getiren gecede futbolculara şampiyonluk kupasını Paris Kazakistan Başkonsolos Yardımcısı Gabit Syzdykbekov verdi.




Paris Kazak Spor Futbol Kulübü’nün düzenlediği Şampiyonluk Gecesi kültürel bir etkinliğe dönüştü. Kazakistan Paris Başkonsolos Yardımcısı Gabit Syzdykbekov ve Goussainville Belediye Başkanı Sevgi Karaman’ın onur konuğu olarak katıldığı gecede genç sporcuları Paris’te yaşayan Kazak toplumu yalnız bırakmadı. Kazakistan halk dansları ile başlayan gecenin sunuculuğunu radyo programcısı Yaşar Bezencir ve Gülşah Esdevlet yaptı. Kutlamalara sürpriz olarak katılan Kazak halk sanatçısının seslendirdiği şarkılar büyük alkış aldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Selçuk Bıyıklı, kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere ve taraftarlarına teşekkür etti. Büyük bir başarıya imza atarak sezonu şampiyon olarak tamamladıklarını dile getiren Bıyıklı, gelecek sezon yine şampiyon olmak için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerinin sözünü verdi.



‘‘Spor sayesinde gençliğimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz’’

Kulübün Fransa Amatör 1.lige çıktığı günden bu yana aralıksız başarılara imza attığını ifade eden Kazak Spor Başkanı Selçuk Bıyıklı, ‘‘Allah’a şükür, her yıl başarılarımıza bir yenisini ekleyerek büyüyoruz.’’ ifadelerini kullandı. Başta Kazak toplumu olmak üzere gençleri aynı çatı altında topladıklarını belirten Bıyıklı, ‘‘Spor sayesinde gençliğimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz’’ dedi. Kazak Spor gelecek sezon Paris Promotion d’honneur Ligi'nde mücadele edecek.



Kupayı birlikte kaldırdılar

Şampiyonluk gecesinde konuşma yapan Kazakistan Konsolos Yardımcısı Gabit Syzdykbekov Paris’te yaşayan Kazaklara teşekkür ederek Kazak Spor’da top koşturan gençleri tebrik etti. A Takım ve B Takım oyuncularının tek tek sahneye çağırıldığı gecede, alanında başarılı olan oyunculara plaket takdim edildi. Gecenin gerçekleşmesinde büyük emeği geçen Metin Yavuz’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Paris PİMG Radyo tarafından canlı olarak yayınlanan 'Şampiyonluk Gecesi', şampiyonluk kupası ile çektirilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.



http://www.zamanfransa.com/haber/spor/kazak-spor-sampiyonluk-kupasini-birlikte-kaldirdi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder