25 Haziran 2013 Salı

Monaco transfere doymuyor

Monaco transfere doymuyor


Fransa 1. Ligi ekiplerinden Montpellier, Premier League'den bu sezon Championship'e düşen QPR'da forma giyen Djibril Cisse ile ilgileniyor.




Sezonun ikinci yarısını Katar'ın Al-Gharafa takımında kiralık olarak geçiren Cisse ve kulübü ile görüşmelere başlayan Montpellier'nin bu transferi birkaç gün içerisinde noktalayacağı iddia edildi.



Fransız kulübü, Cisse'nin yüksek maliyetini karşılaşayabilmek için arayışlara girerken, Fransız oyuncunun QPR ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Cisse, Ocak ayında transfer olduğu Al-Gharafa takımıyla ligde 9 maçta görev alıp, sadece 1 gol atabilmişti.



Hulk Monaco’ya doğru

Diğer yandan Zenit’te aradığını bulamayan Brezilyalı yıldız Hulk’un menajeri, Monaco transferi iddialarını doğruladı.



Zenit’e geçtiğimiz sezon 55 milyon Euro'ya transfer olan Hulk’un menajeri Jose Caldeira yaptığı açıklamada Monaco ile ilgili iddiaları doğrulayarak: “Hulk Konfederasyon Kupası’nda oynadığı için bir şey diyemiyoruz. Ne olursa olsun resmiyet kazanamayacak ancak Fransa olasılıklar arasında gözüküyor. İmkansız diye bir şey yok hiçbir şey için. Herşey mümkün.” ifadelerini kullandı.



Transfer dönemine hızlı giriş yapan Rus milyarder Rybolevlev’in kontrolündeki Monaco, daha önceden 60 milyon Euro vererek Radamel Falcao’yu ve Porto’dan 70 milyon Euro'luk bedelle Joao Moutinho ve James Rodriguez’i kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çekmişti.



http://www.zamanfransa.com/haber/spor/monaco-transfere-doymuyor.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder