18 Haziran 2013 Salı

Milliler Hentbolda Fransa’ya 31-23 yenildi

Milliler Hentbolda Fransa’ya 31-23 yenildi


2014 Avrupa Hentbol Şampiyonası grup elemelerinde Fransa ile karşı karşıya gelen Türkiye, 31-23 yenildi.




Clermont-Ferrand Maison des Sports kapalı spor salonunda gerçekleşen mücadele kıran kırana geçti. Karşılıklı atakların sonucunda ilk yarı 17-10 Fransa'nın üstünlüğüyle sona erdi. Top kayıpları ve sonuçsuz ataklar dolayısıyla maçın genelinde geriden gelen Türkiye maçın sonunda sahadan 31-23 yenik ayrıldı. Aldığı sonuçla grupta 3. durumunda olan Türkiye gruptan çıkamadı.



Maçı Türk vatandaşları ile izleyen Lyon Başkonsolosu Hilmi Ege Türemen, mücadelelerinden dolayı tüm oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti. Milli Takım antrenörü Adnan Öztürk, Türkiye'de henüz hentbol sporunun profesyonel anlamda yapılmadığını hatırlatarak zamanla bu sporda da başarılı yerlere geleceklerine inandıklarını ifade etti.



Önümüzdeki hafta Adana'da Akdeniz Oyunları çerçevesinde maç yapacak olan milli takımın antrenörü Öztürk, maç sonuna kadar mücadeleyi sürdüren oyuncuları tebrik etti ve Fransa maçını kendi eksikliklerini görmek için bir antrenman olarak değerlendireceklerini sözlerine ekledi.





Türkiye'nin yer aldığı grupta birinci olan Fransa ile ikinci olan Norveç, Danimarka'da düzenlenecek olan şampiyonaya katılmaya hak kazandı.



http://www.zamanfransa.com/haber/spor/milliler-hentbolda-fransaya-31-23-yenildi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder