22 Kasım 2013 Cuma

A.Madrid isterse Beşiktaş’tan ayrılırım

A.Madrid isterse Beşiktaş’tan ayrılırım


Beşiktaş ile hala sözleşmesini uzatmayan yıldız futbolcu Almeida, yaptığı açıklamalarla kafa karıştırdı. Siyah-Beyazlı ekiple görüşmelerin devam ettiğini dile getiren Portekizli santrfor, milli futbolcumuz Arda Turan’ın da forma giydiği Atletico Madrid’den teklif gelmesi halinde gideceğini söyledi.




Beşiktaş ile bir türlü sözleşme yenilemeyerek transfer spekülasyonlarının odağı haline gelen Almeida, İspanya’nın Atletico Madrid kulübüne göz kırptı. Direkt olarak kimseden teklif almadığını söyleyen başarılı futbolcu, Siyah-Beyazlı ekiple görüşmelerin de devam ettiğini belirtti. Mukavelesi sürdüğü için aceleci davranmadığını dile getiren tecrübeli santrfor, “Beşiktaş bana çok iyi davranıyor. Atletico Madrid de büyük bir kulüp ve beni istemesi halinde bunu kabul ederim. La Liga çok beğendiğim bir lig. İspanyol futbolu benim için iyi bir gelecek olabilir. Çünkü evime de yakın. Ama şu an diyebileceğim tek şey, henüz ortada resmi bir teklif yok.” diye konuştu.


Ayrıca Menajer Jorga Mendes’e ait olan Gestifute şirketinin Almeida’nın bonservisinin yüzde 50’sine sahip olduğu ve bu hakkını Atletico Madrid’e sattığı öne sürüldü. İspanyol Marca gazetesinin doğruladığı bu iddiayı futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı yalanladı. Konuyla ilgili konuşan Kavalcı, “Almeida, Beşiktaş kulübünün 31 Mayıs 2014’e kadar sözleşmeli futbolcusudur. Futbolcumuzun her türlü transfer hareketi Beşiktaş Kulübü’nün inisiyatifindedir. Kendisiyle sözleşme imzalandığı dönemde bonservis bedeli olarak Beşiktaş Kulübü’nden herhangi bir ödeme yapılmamıştır. Oyuncunun bonservis bedeli olarak Werder Bremen Kulübü’ne ödemeyi fon şirketi yapmıştır. İddia edildiği üzere oyuncunun yüzde 50 hakkı ki bu sadece satışı gerçekleştiği durumda ortaya çıkacak bir paydır ve yüzde 45’tir, bunun devredilebilmesi ya da satılması mümkün değildir. Eğer Almeida satılacaksa bu konuda söz hakkı Beşiktaş’ındır ve bonservisinin 0’üyle satılır. “ açıklamasını yaptı.






http://www.zamanfransa.com/haber/spor/a-madrid-isterse-besiktas-tan-ayrilirim.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder