14 Kasım 2013 Perşembe

Kartal, eksiklerin farkında

Kartal, eksiklerin farkında


Ara transfer yaklaştıkça Beşiktaş’ın ismi de birçok yıldızla anılıyor. Yönetim ise Hırvat hoca Slaven Bilic’in raporunu bekliyor. Juventuslu İtalyan Pirlo ve A.Mineiro’da ter döken Brezilyalı Ronaldinho iddialarına hemen her gün yenisi ekleniyor. Bu noktada söze giren Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in cevabı ise hayli ilginç.




Kayserispor deplasmanındaki 3-0’lık galibiyetle zirve takibini sürdüren Beşiktaş, ara transfer için şimdiden kolları sıvadı. Sezon öncesi 11 oyuncuyu renklerine bağlayan, 10’uyla yollarını ayıran Siyah-Beyazlılar, 7 Ocak 2014’te başlayacak ve 3 Şubat’ta bitecek dönemde kuvvetle muhtemel kadroya takviye yapacak. Bu konuda Teknik Direktör Slaven Bilic’in raporunu beklediklerini belirten A takımından sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı, Hırvat hocanın isteklerine göre adım atacaklarını vurguladı. Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in gündeminde ise 34 yaşındaki İtalyan Andrea Pirlo ve 33’ündeki Brezilyalı Ronaldo vardı.


Özen, Olimpiyatevi’nde gerçekleştirilen ve PTT 1. Lig temsilcisi Bucaspor’la eşleştikleri Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekimine katıldı. Sözlerine Ege ekibinin saygıyı hak ettiğini belirterek başlayan başarılı idareci, “Yatırımları, yaş grubu milli takımlarına verdiği yetenekler ortada. Güzel bir futbol akşamı olacak.” dedi. Yakın zamanda uzunca bir süre bakıma girecek Olimpiyat Stadı’ndaki tadilat boyunca Kasımpaşa’da oynayacaklarını anlatan Önder Özen, kupa sınavlarının nerede yapılacağına yönetimin karar vereceğini bildirdi. Gelecekten umutlu olduğunu vurgulayan Özen, “Bardağın dolu ve boş tarafını teknik heyetle birlikte değerlendireceğiz. Oyun anlamında eksiklerimiz var. Antrenör ekibine güveniyoruz. Mevcut problemin bir kısmı giderildi, kalan bölümü de çözülecek.” ifadesini kullandı. Özen, Ronaldinho ve Pirlo sorularına aynı yöntemle cevap verdi: “Pirlo, Türkiye’ye sıcak bakar mı? Avrupa’daki ya da üst düzey liglerdeki misyonunu tamamladı mı? Belki nüfus cüzdanı öyle gösteriyor ama hâlâ zinde.”






http://www.zamanfransa.com/haber/spor/kartal-eksiklerin-farkinda.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder