22 Kasım 2013 Cuma

Aysal-Mancini zirvesinden transfer çıktı

Aysal-Mancini zirvesinden transfer çıktı


Süper Lig’de ve Avrupa’da çıkış arayan Galatasaray, ara transferde kaliteli yerli isimler için kolları sıvadı. Önceki gün yapılan Ünal Aysal-Roberto Mancini zirvesinin ardından Sarı-Kırmızılı yönetim yararlanabileceği Türk futbolcuların kulüpleriyle temasa geçmeye hazırlanıyor.




İtalyan çalıştırıcının verdiği bilgi doğrultusunda ara transferde mutlaka yerli oyuncu almak için görüş birliği sağlandı. Mancini’ye garanti veren Başkan Ünal Aysal, defansta büyük problem yaşayan takımda bir de Semih Kaya’nın sakatlığıyla sarsılınca ikili stoper mevkiine kesin olarak birini almaya karar verdi. B.Leverkusen forması giyen Ömer Toprak’ı kadroya katmak isteyen G.Saray, Bursa’dan Serdar Aziz’i de listeye dahil etti. Terim’in de baştan beri istediği sol bek için girişimde bulunan Sarı-Kırmızılıların son gözdesi ise Eskişehirspor’da forma giyen Tarık Çamdal. 22 yaşındaki genç yetenek, Roberto Mancini tarafından da beğenildi. Yönetim, Eskişehir’e Dany ile birlikte +1 milyon Euro önerdi. Kırmızı-Siyahlılar bir de Yigit’i istedi. Görüşmeler hâlâ sürüyor.


Ünal Aysal ayrıca Drogba ve Sneijder gibi yıldızların yanına Amrabat ve Riera’nın yerine yeni oyuncular düşünüyor. M. United ile sözleşme yenilemesine rağmen Aysal’ın Nani için tekrar girişimde bulunacağı öğrenildi. Schalke forması giyen ve geçen sezon Sarı-Kırmızılıların kapısından dönen Jefferson Farfan’ın da yakın takipte olduğu gelen haberler arasında. Yabancı kontenjanı nedeniyle ligde ilk 18’e giremeyen Nordin Amrabat’a Dinamo Moskova’dan veya Avrupa’dan gelecek teklifler ciddi olarak ele alınacak. Faslı futbolcunun devre arası bir Anadolu kulübüne kiralanması da gündemde. Amrabat, 2011-2012 sezonunun sonunda uzun uğraşlar sonucunda 8 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle Kayserispor’dan transfer edilmişti. Öte yandan Galatasaray, genç futbolcusu Emre Çolak’ın sözleşmesini yenilediğini Borsa’ya bildirdi.



http://www.zamanfransa.com/haber/spor/aysal-mancini-zirvesinden-transfer-cikti.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder