29 Kasım 2013 Cuma

'Taraftar desteğiyle gruptan çıkarız'

'Taraftar desteğiyle gruptan çıkarız'


5 maçta 3 gol atmayı başaran Sarı Kırmızılı forvet, Juventus karşısında çıkacakları maç hakkında, “Kendimize güveniyoruz. Taraftarımızın desteğiyle bir üst tura yükseleceğiz. » dedi.




Bu sezon Galatasaray forması altında Şampiyonlar Ligi’nde sadece 136 dakika sahada kalan tecrübeli forvet, deplasmandaki 2-2’lik Juventus sınavında da Buffon’u üzmüştü. Ortalama her 45,33 dakikada 1 gol kaydeden yetenekli hücumcu, 45 dakikada 1 gol atan Real Madrid’li Cristiano Ronaldo’nun ardında yer aldı.


Madrid’deki maçı değerlendiren Umut Bulut, ikinci yarıda kötü oynadıklarını itiraf etti. Kaybettikleri için üzgün olduklarını vurgulayan 30 yaşındaki tecrübe, “Özellikle ilk devre çok iyiydik. İkinci perdeye de iyi başladık; ancak gol yedikten sonra kötüydük. 2-1 olsa bile bizim gibi bir takım skoru çevirebilirdi.” ifadesini kullandı. Kaliteleriyle B Grubu’ndan çıkabileceklerine inanan Umut, “Juventus karşısında aynı zaafları tekrarlamayacağız. Bu kadar büyük bir turnuvada böyle basit hatalar yaparsanız cezayı kesiyorlar. Ekibimizde hiçbir problem yok.” dedi.


Juventus’u yenip yollarına Devler Ligi’nde devam edeceklerini aktaran Umut Bulut, “Kendimize güveniyoruz. Taraftarımızın desteğiyle bir üst tura yükseleceğiz. Birlik olup Süper Lig’de de başarılı olacağız.” şeklinde konuştu. Kabiliyetli isim, attığı golün ofsayt gerekçesiyle sayılmamasına da değindi: “Geçen yıl benim Manchester karşılaşmasında verilmeyen penaltım, Aydın’ın da bir pozisyonu vardı.” Sarı-Kırmızılıların Faslı yıldızı Nurettin Amrabat ise devre arasında hocaları Roberto Mancini’nin uyarılarını kamuoyuyla paylaştı: “Bize, ‘10 kişi de olsa rakip Real Madrid. Sabredin, pozisyon ve golü bulacağız.’ dedi. Sabredemedik, belki de bu sebeple skoru lehimize çeviremedik.”


Her şey 10 Aralık’ta netleşecek

Galatasaray, 10 Aralık’ta TT Arena’da Juventus’u ağırlayacak. İtalyanları yenmesi durumunda B Grubu’nda ikinciliği elde edecek olan Sarı-Kırmızılılar, beraberlik ya da yenilgi halinde Kopenhag-R.Madrid mücadelesinin skorunu bekleyecek. Cim Bom ,Juventus’a kaybeder, Kopenhag, Real Madrid’den puan koparırsa Galatasaray’ın Avrupa Ligi şansı da ortadan kalkacak. İki karşılaşma berabere biterse Kopenhag’a ikili averajda üstünlük kuran temsilcimiz, UEFA’ya gidecek.



http://www.zamanfransa.com/haber/spor/taraftar-destegiyle-gruptan-cikariz.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder