18 Kasım 2013 Pazartesi

Amrabat, yabancı kontenjanından yakındı

Amrabat, yabancı kontenjanından yakındı


Galatasaray’ın Faslı futbolcusu Nurettin Amrabat, Türkiye’de kendisine gösterilen ilgiden çok mutlu olduğunu söyledi.




Hollanda’nın Voetbal International dergisinde röportajı yayınlanan yetenekli oyuncu, Kayserispor’dan Galatasaray’a geldiğinde insanların kendisine bakışının nasıl değiştiğini şöyle anlattı: “Eskiden İstanbul’a geldiğimde tanınmıyordum ama şimdi öyle değil. Sokağa çıktığımda neredeyse her iki dakikada bir sesleniyorlar. Ama bir de Drogba ya da Sneijder’i düşünsenize. Onlara gösterilen ilgiyi tahmin dahi edemiyorum.”


Süper Lig’in Avrupa’nın önde gelen liglerinden biri olmamasına rağmen takımların kadrolarında önemli isimler bulundurduklarına dikkat çeken Amrabat, “Son dönemlerde birçok önemli futbolcu geldi. Drogba ve Sneijder de bu isimlerden. Taraftarlar yıldız oyuncular görmek istiyor. Kulüpler de büyük paralar vererek transfer yapıyor.” dedi. Futbol Federasyonu’nun koyduğu yabancı kontenjanından rahatsızlık duyduğunu da kaydeden 26 yaşındaki hücuma dönük orta saha, bu nedenle forma şansı bulamamaktan yakındı.


Bu arada, A Milli Takım’ın Kuzey İrlanda ile oynadığı maçta belinden sakatlanan Semih Kaya’nın Sivasspor önünde forma giyemeyebileceği bildirildi. Öte yandan, devre arasında bir forvet transferi yapmayı düşünen İspanyol futbol devi Barcelona’nın, Didier Drogba’yı listesine eklediği iddia edildi. Katalan spor gazetesi Sport, Barça’nın klasik bir santrafor özelliklerine sahip, güçlü ve hava toplarında hakim bir golcü aradığını belirtirken, Lewandowski, Aguero ile birlikte üç aday arasında Drogba’nın da yer aldığını yazdı. İspanyol gazete, Drogba’nın 1,5 sezon için ideal bir seçim olduğu yorumunda bulundu.



http://www.zamanfransa.com/haber/spor/ambarat-yabanci-kontenjanindan-yakindi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder