22 Kasım 2013 Cuma

Webo: Hayallere kapılırsak hata yaparız

Webo: Hayallere kapılırsak hata yaparız


Fenerbahçe’nin golcü futbolcusu Pierre Webo, Kamerun Milli Takımı’yla katılacağı 2014 Dünya Kupası’nda Türkiye’yi ve Sarı-Lacivertli kulübü de temsil edeceklerini söyledi.




Dün sabah yapılan antrenmanın ardından soruları cevaplayan tecrübeli oyuncu, “Şampiyon olmak için yola çıktık. Hedef önümüzde olmasına rağmen, her zaman maç maç bakıyoruz. Ondan sonrasını düşünmüyoruz. Eğer kendimizi hayallere kaptırırsak, bu durum hatalar yapmamamıza neden olabilir.” dedi.


Şimdiden Brezilya’da düzenlenecek Dünya Kupası’nın heyecanını yaşadığını belirten Webo, şöyle devam etti: “Türkiye maalesef orada olmayacak. Biz bir anlamda Türk futbolunu da temsil edeceğiz. Fenerbahçe ve Türk taraftarların bizi destekliyor olacağına inanıyoruz.” Forvet hattındaki rekabete de değinen başarılı futbolcu, “Çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürmeye gayret gösteriyoruz. Sow ve Emenike de büyük profesyoneller, onlar da her zaman ellerinden gelen katkıyı vermeye gayret gösteriyorlar. Fenerbahçe gibi kulüplerde böyle büyük rekabetlerin olması normaldir. Fenerbahçe, çok büyük bir kulüp. Hepimiz takım için çalışıyoruz ve bunun karşılığını da alıyoruz. Şu anda lider durumdayız.” ifadelerini kullandı. Pierre Webo, gol krallığı hakkındaki düşüncelerini de paylaştı: “Hedefim takımın şampiyon olması sadece. Gol kralı olursam, ama takım şampiyon olamazsa bu hiçbir anlam kazanmaz.” Portekiz’in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo’dan da bahseden 31 yaşındaki oyuncu, “Bir forvet olarak Ronaldo, hepimiz için bir örnek. Onunla ilgili söyleyeceğim şey; o bir efsane. Ne yapsa en iyisini yapmaya çalışıyor. Takımını Dünya Kupası’na taşıdı.” değerlendirmesinde bulundu.



http://www.zamanfransa.com/haber/spor/webo-hayallere-kapilirsak-hata-yapariz.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder