17 Aralık 2013 Salı

Beşiktaş üzerinden oyun oynanıyor

Beşiktaş üzerinden oyun oynanıyor


Beşiktaş, 2-1 kaybettiği Kasımpaşa maçındaki hakem hatalarına ve saha olaylarına sert çıktı. FIFA kokartlı Barış Şimşek’in hak ve şeref kavramını yok saydığını vurgulayan kulüp başkanı Fikret Orman, mücadelede kural hatası yapıldığı belirtti. Karşılaşmanın tekrarlanması gerektiğinin altını çizen Orman, TFF’ye yüklendi ve müsabaka raporunun değiştiğini ileri sürdü.




Süper Lig’de oynanan Kasımpaşa-Beşiktaş maçının yankıları sürüyor. Olaylı mücadelenin ardından, “Sinirim bir geçsin yarın konuşacağım.” diyen Siyah-Beyazlıların başkanı Fikret Orman, dün gazetecilerin karşısına geçti. 30. dakikada elindeki topu gol açısındaki Almeida’nın önündeki meşin yuvarlağa fırlatan Donk’un pozisyonunda hakem Barış Şimşek’in kural hatası yaptığını vurgulayan Orman, tekrar istedi. 80’de sahaya inerek Fernandes’i tekmeleyen, Motta ile Almeida’nın kırmızı kart görmesine yol açan taraftardan yola çıkan Başkan, Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nu eleştirdi. Akaretler’deki Divan Kurulu Lokali’nde kamuoyunu bilgilendiren Orman’ın sözlerinden öne çıkanlar şöyle:





Etik değerleri her zaman önemseyen, şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanan bir kulübün başkanıyım. Kasımpaşa karşılaşmasının hakemi hak ve şeref kavramlarını tamamen yok edecek bir uygulama gösterdi. Emeği hiçe sayarak Beşiktaş’ın katledilmesine sebep oldu. Galatasaray derbisindeki gibi, üzerimize bazı oyunlar oynanıyor. Asıl sorun; yeni stadımızın bitmesine doğru giderken, Beşiktaşlı görünüp de saman altından su yürütenlerin oluşturduğu kaos ortamı.



Hakem, rakip oyuncunun elindeki topla bizim futbolcumuzu engellemesinin ardından düdük çaldı ve kural hatasına yol açtı. İki top sahaya girdiğinde hakem oyunu durdurur ve hava atışıyla tekrar başlatır. Fakat oyuncu topu eline alınca bu bir cisim haline geldi. Raporunda bunun değiştiği gözlemleniyor. “İlk gördüğüm anda düdük çaldım.” demesinler. Temiz futbol isteyen kimse bunu yemez!



http://www.zamanfransa.com/haber/spor/besiktas-uzerinden-oyun-oynaniyor.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder