30 Aralık 2013 Pazartesi

Thiers de Kalp krizi semineri büyük ilgi gördü

Thiers de Kalp krizi semineri büyük ilgi gördü


Auvergne bölgesinde bulunan, Thiers şehrinde, Livradois Forez Eğitim ve Başarı Derneği “Kalp krizi ve korunma yolları” konulu bir seminer düzenledi. Etkinliğe, bölgede yaşayan çok sayıda Türkiye kökenli vatandaş katıldı.




Başkanlığını Ramazan Us'un yaptığı dernek, yenilenen yönetim kurulu ile ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinlik, yönetim kurulunun ve derneğin kısa bir tanıtımı ile başladı. Kısa sunumdan sonra, Thiers Hastanesinde acil servis Doktoru Cihan Bircan, “Kalp krizi ve korunma yolları” konulu bir seminer verdi. Doktor Cihan Bircan, kalp krizi, nedenleri, korunma yolları ve müdahale yöntemleri konusunda faydalı bilgiler verdi. Seminerin ardından, soru-cevap bölümüne geçildi. Bu bölümde etkinliğe katılanlar Doktor Bircan’a soru yöneltme fırsatı buldu. Seminerden sonra bölgede okuyan Türkiye kökenli üniversite öğrencilerine başarı belgesi ve yüz Euro değerinde hediye çeki takdim edildi. Dernek başkanı Ramazan Us ise program ile ilgili katılımcılara teşekkürlerini dile getirdi. toplumumuzun kanayan yarası olan eğitimdeki karnemizi düzeltmek adına hem velilere hem öğrencilere yardım için yola çıktıklarını ifade etti.


Etkinlik hakkında konuşan, dernek başk/anı ve Sibel Deri firmasının sahibi Ramazan Us, bölgede yaşayan vatandaşların etkinliğe göstermiş oldukları ilgiden dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Dernek yönetimi olarak, bölgede yaşayanTürkiye kökenlilerin eğitimdeki karnesinin düzeltilmesi için hem velilere hem de öğrencilere destek verdiklerini ifade etti.



http://www.zamanfransa.com/haber/toplum/thiers-de-kalp-krizi-semineri-buyuk-ilgi-gordu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder