17 Aralık 2013 Salı

Galatasaray yine Mourinho’ya karşı

Galatasaray yine Mourinho’ya karşı


Galatasaray Şampiyonlar Ligi 2. turunda İngiliz devi Chelsea ile eşleşti. Didier Drogba’nın yaklaşık 10 yıl formasını giydiği İngiliz takımın çıkması Sarı-Kırmızılı yöneticileri sevindirdi.




Devler Ligi’nde Juventus’u geçerek adını son 16 takım arasına yazdıran Galatasaray, 2. turda İngiliz devi Chelsea ile eşleşti. Sarı-Kırmızılı yöneticiler çekilen kuradan memnun olduklarını söyledi. Bütün rakiplerin çok güçlü olduğunu belirten Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, “Çok güçlü bir rakip ama bütün rakipler zorlu. Aralarında bir tercih yapmamıştık, kim çıkırsa çıksın, Galatasaray’ın gücü belli. Ben ekibime güveniyorum. Bu eşleşme inşallah hayırlı olur.” dedi.


Sarı-Kırmızılıların Fildişi Sahilili futbolcusu Didier Drogba’nın 2004’ten 2013 sezonuna kadar formasını giydiği Chelsea, sezon başında Di Matteo’nun ayrılmasından sonra takımın başına Jose Mourinho’yu getirmişti. Portekizliyle iyi bir çıkış yakalayan Mavililer, ligde ve Avrupa’da önemli işler yapıyor. Şampiyonlar Ligi’nde E grubunda yer alan Chelsea, 12 puanla grubundan lider çıkmayı başarmıştı. Grubunda en çok 12 golle en skorer takım olan Chelsea’nin fileleri sadece üç kez sarsıldı.


Takımda birçok yıldızı barındıran İngiliz ekibinde, Lampard, Hazard, Demba Ba, Torres, Samuel Eto’o gibi önemli isimler dikkat çekiyor. İlk maç 26 Şubat’ta İstanbul’da oynanacak. Rövanş ise 18 Mart’ta Londra’da oynanacak.








http://www.zamanfransa.com/haber/spor/galatasaray-yine-mourinho-ya-karsi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder